iPon Hírek

Box: 50 GB tárhely minden Android mellé

Dátum | 2012. 02. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A felhő alapú tárhely szolgáltatások egyre nagyobb teret nyernek, ezért az új felhasználók megszerzése egyre nehezebb lesz, aminek hála jobbnál jobb ajánlatokkal állnak elő a vállalatok. A két legnagyobb rivális, a Box és a DropBox az okostelefonok kegyeit keresve próbálnak előnyhöz jutni.

A Box által bejelentett nagyszabású akciónak hosszú eseménysorozat volt az előzetese. A DropBox tette meg az első lépést az androidos okostelefonok felé azzal, hogy megállapodást kötött a taiwani HTC-vel, minek értelmében a gyártó minden készülékén alapból jelen lesz a szolgáltató alkalmazása, ezért cserébe pedig minden regisztrálónak 5 GB plusz tárhelyet nyújtanak. A Box ezt követően kezdte meg, mondhatni ámokfutását, a stratégián nem változtatva megállapodott az LG-vel, és hasonló feltételek mellett elképesztő, 50 GB-os tárhelyet adott minden készüléknek, amennyiben regisztrált a tulajdonosa. Ez követte a Sony Ericcsonnal való megállapodás, most pedig minden létező Androidot futtató eszköz mellé 45 GB ajándékot adnak (5 GB jár alapból az ingyenes regisztrációt követően), és a maximális file méretet sem 25, hanem 100 MB-ra korlátozzák. Az akció egy hónapon keresztül tart majd, egészen március 23-ig van lehetőség a kihasználására.


Halkan tennénk hozzá, hogy aki leleményes, az a promóción túl is igénybe tudja majd venni az ajánlatot, épp ahogy előtte is meg tudta már oldani a nagyobb online tárhelyet. Az ötlet az XDA fórumán született meg, természetesen felelősséget nem vállaljuk a hibákért. A regisztrációkor a Box csak a build.prop file-t veszi figyelembe, ezt pedig rootolást követően egyszerűen módosíthatjuk, a ro.product.model és a ro.product.manufacturer pontokon, egy megfelelő Optimus, vagy Xperia modellé álcázva a telefonunkat.

Az ajándék tárhely igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy felhasználói fiókot, majd pedig telepíteni az Android Marketből beszerezhető Box nevű alkalmazást, és amint belépünk a készülékről, máris miénk az 50 GB ingyenes tárkapacitás.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. akela91
2012.02.27. 09:13
Ki is probálom gyorsan. És amikor lejár márciusban ez a promo, mi fog megszűnni? Ha feltöltöttem 48GB-ot akkor törlődik x része, vagy csak már nem fogok tudni feltölteni csak y GB-ot utána?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mokus1
2012.02.27. 09:24
Nem fog törlődni, pár hónapja eddig ez SE only volt egyébként.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. akela91
2012.02.27. 09:27
Működik. 50GB upgrade. Tetszetős.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. r3dsnake
2012.02.27. 09:30
iphoneon is volt ugyanez a promó csak hónapokkal ezelőtt. a cikk nem említi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. davidrt
2012.02.27. 09:45
ÉS ha nekem egyszer már van 50GB-om az Xperia promóból, mellé be tudom szerezni ezt a még egyszer 50GB-ot? Mert én már regisztráltam. Valami tud erre megoldást nekem? Köszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. akela91
2012.02.27. 09:48
Egy Acchoz, egy telefont lehet társítani a promóba, úgyhogy kétlem. Azért nem hülyék ott a Box-osok ennyire
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. olahj
2012.02.27. 14:59
Nekem két korábbi regisztrált email címem is volt a BOX-nál, most mindkettővel bejelentkeztem az androidos telefonomon és mindkettőre megkaptam a 50GB-ot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!