iPon Hírek

Brendan McNamara új tervei

Dátum | 2011. 11. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Brendan McNamara, az L.A. Noire híres-hírhedt alkotója új játékon dolgozik, melynek címe Whore of the Orient, és valószínűleg Shanghaiban fog játszódni (a "kelet szajhája" a kínai város beceneve). Mivel saját cége, a Team Bondi a vele kapcsolatban kirobbant botrányok miatt feloszlott, McNamara a Sydney-ben lévő KMM-mel szerződött közös munkára.

McNamara úgy nyilatkozott, hogy a játék a 20. század eddig legnagyszerűbb el nem mondott történeteinek egyikét meséli el. "Rengeteget tanultam az L. A. Noire-ból, és remélem az új játék készítése során kamatoztathatom ezt a tudást." Részleteket még nem árult el a játékról, de elmondta, hogy az L.A. Noire-hoz hasonló léptékű, nagy költségvetésű konzolos alkotás lesz.

A MotionScan technológia, amely az L.A. Noire-ban az arcok mozgásáért volt felelős a Depth Analysis tulajdona, amelynek McNamara is részvényese, így könnyen hozzáférhet és használhatja. "Remélhetőleg a vége felé már a teljes test mozgására is ki tudjuk terjeszteni a technológiát" – mondta. "Az igen érdekes lenne."

A KMM főnöke, George Miller az 1979-es (hű, de rég volt) Mad Max című B-klasszikus film megalkotójaként alapozta meg hírnevét, azóta film- és játékstúdió tulajdonos (és épp a Mad Max 4: Fury Roadon dolgozik). A Team Bondi összeomlását követően a stúdió sok tagja talált a KMM-nél munkát, és a Krome tagjai is ide jöttek a feloszlás után. A KMM-nél készültek a Happy Feet pingvines CGI filmek, és a Happy Feet 2 játék, és ha az Ausztrál kormánytól megkapják a támogatást, a Mad Max játékot (amelyről eddig az a hír járta, hogy az  Avalanche Studios fogja fejleszteni) is ők fogják készíteni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. patrik2991
2011.11.28. 23:01
Saint's Row lányoknak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!