iPon Hírek

Bronzba öntött MacBook-kihívó a HP-től

Dátum | 2008. 10. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Előállt a cég az első 13,3 hüvelykes, "otthoni felhasználóknak szánt" laptopjával (dv3500t néven), és így egyben először is száll ringbe közvetlenül az ugyanekkora MacBook-kal és a Sony VAIO SR-jével. A gép további különlegessége a stílusorientáltsága is: a "bronzbevonat" egész jól sikerült, és kellemesen "békebeli" megjelenést kölcsönöz a gépnek.


Ami a hardvereket illeti, grafikára itt sincs panasz (bár azért nem olyan izmos, mint a HDX18t) : 512MB GeForce 9300M GS. Ennek ellenére azonban a cég állítása szerint a gép így is kiválóan alkalmas a házimozi szerepére; ennek jegyében kapott egyebek mellett HDMI 1.3-as kimenetet és mini távirányítót is.

USB-portok terén értelemszerűen ő is rendelkezik a HP viszonylag egyedi "kétarcú" USB/eSATA portjával, valamint 802.11n WiFi-modullal is. A billentyűzet is rendelkezik háttérvilágítással, igény esetén pedig a képernyőé is előléptethető LED-essé, ami így hozzájárulhat az akkumulátor üzemidejének kitolásához.


Az alapkonfigurációt (2GHz Core 2 Duo, 2GB RAM, 160GB HDD és DVD-író) $1.000 ellenében kínálják; a LED-világítás opciója további $100-t jelent, viszont a 2,53GHz-re, 8GB RAM-ra és 400GB háttértárra való tuningolás lehetőségének ára sajnos nem ismeretes.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások