iPon Hírek

Brütal Legend DLC

Dátum | 2009. 10. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts megerősítette a hírt, miszerint hamarosan kapunk egy adag multiplayer térképet a nemrég megjelent Brütal Legendhez. A letölthető tartalom címe 'Tears of the Hextadon' és nem több mint két új pályát hoz be a többjátékos módba. A DLC november 3-tól lesz letölthető Xbox Liveról, illetve 5-től PlayStation Networkről.

Jó hír a PS3 tulajdonosoknak, hogy a pakk november 19-ig ingyenesen lesz elérhető a számukra! Ha addig nem kapnak az alkalmon, később már nekik is a pénztárcájuk mélyére kell nyúlni, ha meg akarják szerezni. No azért annyira mélyre nem, 3.99 fontnyira mindössze. Az Xbox-osoknak már kezdettől 400 MS pont lesz, ami egy kicsit olcsóbb ugyan, de a néhány hetes ingyenességnél semmiképp sem kedvezőbb.

Az első térkép, a 'Circle of Tears' egy vizes (trutyis), elhagyatott környéken terpeszkedő kör alakú pálya, ahol egy kicsit köröznünk kell ahhoz, hogy elérjük az ellent. A 'Death's Fjord' pedig - ahogy az a nevéből is elég jól lejön - jeges pálya egy hósapkás hegyek közt vezető ösvényen, az északi metálistenek tiszteletére. Van rajta pár gejzír is... nézzétek meg nna! :) Egy kis plusz: mindenki aki letölti a pakkot kap egy extra baltát, a 'Blade of Ormagöden'-t! Jeeeee!

Tim Schafer népszerűsít: (a maga módján)
           

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!