iPon Hírek

Brütal Legend multiplayer infók

Dátum | 2009. 08. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Double Fine lerántotta a leplet a hamarosan megjelenő akciójátékában lévő 4 játékos multiplayer részleteiről. Erre valószínűleg nem sokan számítottak, de ebbe a módba raktak egy trükkös kis RTS csavart.


Az alapötlet az, hogy vezesd a bandádat sikerre azáltal, hogy 'rajongó készleteket' gyűjtögetsz, hatalmas 'színpadbázist' építesz, és letaposod az ellenfelet. A bemutatón 3 frakciót láthattunk (bizonyára lesz még több is), ezek Eddie és a bandája, a gonosz Doviculous és csapata valamint egy goth beütésű banda, a Drowning Doom voltak. A játékhoz lesz majd 7 térkép, most egyelőre egyet mutattak meg, a 'The Bleeding Coast'-ot.


A vezéreknek (mint Eddie) lesznek különleges képességei, például szárnyakat bontva gyorsan beutazhatják a térképet, illetve az egyes egységekkel összekapcsolódva extra támadásokat tudnak véghezvinni. A rajongókat úgy gyűjthetjük, hogy Guitar Hero stílusú mini játékokat játszunk, illetve gitár szólókat nyomunk. A bázisok (színpadok) nem tudják megvédeni magukat, viszont ha bedobjuk a hősünket, akkor az fegyverré tudja változtatni (különböző lézereket szór, hátradobja az ellenfeleket hang támadással stb.)


Még semmi sem végleges viszont, a fejlesztőknek nincs egyszerű dolga, hisz stratégiát még mindig nem könnyű konzolra ültetni, Red Alert 3 ide vagy oda. A Brütal Legend rocktóber 16-án érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra ha nem is feltétlenül a multi miatt, de várjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!