iPon Hírek

Burnout Crash!: hivatalosan bejelentve

Dátum | 2011. 07. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már korábban hallhattunk kiszivárgott információkat a Burnout Crash!-ről, most viszont már hivatalosan is bejelentették a játékot és annak megjelenési dátumát. A Criterion új kreálmánya idén ősszel érkezik PlayStation Networkre és Xbox Live Arcade-re.

A fejlesztők visszatérnek a gyökereikhez és a népszerű Crash módot helyezik az előtérbe. A Crash! felülnézetes lesz és megkapja a Hot Pursuit Autolog rendszerét, aminek segítségével könnyedén versenghetünk barátainkkal.


A játék díjazza ha ütközünk más autókkal és robbanásokat váltunk ki, az Autolog pedig összehasonlítja így felállított rekordjainkat. Kiemelték és kiterjesztették tehát a Crash módot, feldobták új zenével és stílussal, így bárki számára kötetlen szórakozást nyújthat bármelyien platformon. A Crash módnak most ráadásul három fajtája is lett, hat helyszínen pusztíthatunk és rengeteg megszerezhető járműtípus van.

Ez lesz az EA első XBLA játéka, melyben lesz Kinect exkluzív mód is, két csapatnak kell majd hadonásznia a TV előtt a győzelemért (idősebbeknek ajánlott egy kis alkoholfogyasztás is hozzá).

Ez a játék egyébként megadja a választ arra a régi kérdésre, hogy miért is nem volt a Burnout Paradise-ban Crash mód. Pontosan erre a letölthető spin-off játékra tartogatták. A Crash! pici projekt volt, kevés emberrel. A vezetője, Richard Franke nem olyan rég tett nyilatkozatában árulta el, hogy a kezdetektől tervben volt ez a játék. A Crash! inspirációi közt ott van a pinball, a retro zene és a game show-k.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. djdanee
2011.07.11. 16:59
Na kiadják a GTA 2-t konzolra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. melwilya
2011.07.11. 17:56
_DDDDDDDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Dav500
2011.07.11. 19:18
Hááát, én valami komolyabbra gondoltam. Na mind1, egyszer csak jön a Burnout Paradise 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. JackFeryll
2011.07.11. 20:26
A GTA2 lehet komolyabb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sgtyork
2011.07.12. 04:09
http://www.youtube.com/watch?v=XIOWYy7zFPs&feature=related

lol
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!