iPon Hírek

Burnout Crash részletek

Dátum | 2011. 04. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mondjuk inkább azt, hogy infómorzsák. A még be nem jelentett Burnout Crash-ről igen keveset tudunk, így ezt a nulla közeli értéket nem volt nehéz megsokszorozni. Az új infókat az ausztrál besoroló bizottság oldalára felkerült anyag szolgáltatta (@Joystiq).

Az EA titokzatos multiplatform játékáról a következőket írták: "Egy akció-árkád stílusú játék, mely egy Crash City-nek keresztelt kitalált városban játszódik. A játék célja, hogy annyi kárt tégy a közlekedésben résztvevőkben és a körülvevő épületekben, amennyit csak tudsz, azáltal, hogy nekik mész kocsival."

A fent leírtak nagyjából passzolnak az eddigi Burnout játékokban lévő "Crash Mode"-ra, illetve a Paradise-ban levő "Showtime"-ra. Amennyiben a játék lényegét ez képes lefedni, akkor a Burnout Crash valószínűleg egy kisebb letölthető játék lesz. Egy biztos, nem lennék helyi lakos Crash Cityben, az ottaniak már nagyon frusztráltak lehetnek, ha a város nevébe is berakták, hogy "Crash".

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. jimday
2011.04.15. 07:46
mar csak azert nem lennek lakos mert folyton elutnenek. minden modernebb roncsderby jatekbol kiszedtek a hus-ver szemelyeket(persze van kivetel: flatout). ezert is csak szellemsoforok vannak a kormany mogott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. HeverAdam
2011.04.15. 08:01
Csak ezt is adják majd ki PC-re mint a BurnOut Paradise
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Svidi
2011.04.15. 08:04
Kíváncsi leszek a következő részre, a harmadik (Takedown) részig nagyon szépen és ötletesen fejlődtek a játékok, a Revenge már felemás érzelmeket keltett bennem, a paradise meg egyenesen sz@r. (Igen az, mert hány sebességi fokozat van egy autóban? 4-7? Ebben meg végtelen sok... egyszer huszonvalamennyinél abbahagytam a számolást Jó tudom, nem éppen egy szimulátor a játék, de az előző verzióknál az autók még autók voltak, nem négykerekű végtelenített szalagok...)
Remélem jól rendbe teszik magukat a fejlesztő srácok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. l-bandee
2011.04.15. 08:11
A paradise-ból nekem hiányzott az igazi "állatkodás". Sajnos visszafogottabbra sikerült szerintem, mint a sorozat többi tagja, röpke másfél óra után ki is léptem, és soha el nem indítottam többet. Nem úgy a revenge-et, mert mind a mai napig elő-elő veszem és tolom egy kicsit X-szel, mert tökéletes ideglevezető. Remélem visszatérnek az eredeti koncepcióhoz. Nem kell szabad város, nem kell keresgélés, nem kell motor, viszont kell: száguldás, roncsolás, és mindeközben ordítva idegeskedés, hogy a "köcsög már megint beszívatott"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. skateout
2011.04.16. 01:13
Jó lesz ez, bízzunk benne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tokyofej Svidi
2011.04.26. 11:18
Svidi: egyetértünk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!