iPon Hírek

Call of Duty: Elite és MW3 Spec ops infók

Dátum | 2011. 05. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az új, előfizetési díjhoz kötött multiplayer rendszerről

Call of Duty: Elite néven jön a havidíjas előfizetői rendszer az Activision FPS franchise következő darabjához. A Beachead Studios által fejlesztett rendszer idén novemberben indul a Modern Warfare 3 megjelenésével egyidőben.

A szolgáltatások egy részért nem kell fizetnünk: az ingyenes rész egy Facebook szerű felületből áll, aminek segítségével könnyebben találhatunk játékpartnereket.

A fizetős rész egy, a Bungie.net-re hasonlító felületen működik, amely segítségével analizálhatjuk online teljesítményünket, grafikonokon elemezhetjük melyik pályán, melyik fegyverrel hogyan ügyeskedtünk. Pénzünkért cserébe még videókat is feltölthetünk legjobb pillanatainkról, csatlakozhatunk online klánokhoz, és csoportokhoz, valamint végül, de nem utolsó sorban az egyébként 15 dollárba kerülő térkép csomagokat "ingyen" kapjuk.

A havidíjról még nem árult el részleteket az Activision, de annyi kiderült, hogy szeretne versenyképes maradni, ez alapján a Wall Street Journal szakértői szerint 8 dollár körüli havidíjat fogunk fizetni (Magyarországon amilyen szerencsések vagyunk Euróban).

Az Activision külön kiemelte, hogy az alap online játékért nem kell a pénztárcánkba nyúljunk.

"Call of Duty Elite" bemutató

 

MW3 Spec Ops mód információk

A Modern Warfare 3 Spec Ops co-op módjára most kifejezetten odafigyel a két fejlesztő az Infinity Ward és a Sledgehammer.

Beépítenek egy, a top játékosokat mutató eredményjelző táblát, progresszív rangrendszert, és egy online meccsszervező modult.

Szintén beépítésre kerül egy új túlélő mód, ahol a játék multi pályáin kell helytállnunk ellentétben az MW2-vel ahol az egyszemélyes kampány pályáin kellett játszanunk.

„Az összes dolog, ami beépítésre került, fantasztikusan feldobja a Spec ops játékmódot, és tudjuk, hogy a rajongóink imádni fogják őket”- nyilatkozta az Infinity Ward kreatív tervezője Robert Bowling az USA Today magazinnak.

A túlélő módban egyre erősödő ellenséges rohamokat kell átvészelni. A „Dome” nevezetű pályán például kezdetben őrkutyák jönnek, aztán öngyilkos robbanó kutyák, majd kamikaze katonák, végül pedig páncélozott ellenfelek.

A tervezők azt remélik a Spec Ops mód jó lehetőség lesz bevezetni a csak az egyszemélyes játékot játszókat a multiplayer rejtelmeibe.„Ezzel a játékmóddal a kezdő multiplayer játékosok úgy gyakorolhatnak, hogy kevésbé teszik közben tönkre mások online játékát, mivel ez egy kisebb zárt rész, és emiatt könnyebb is vele ráhangolódni az igazi játékosok elleni meccsekre.”– tette hozzá Michael Condrey a Sledhammer csapatából.

A Call of Duty Modern Warfare 3, 2011. november 8-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Nincsenek hírek jelenleg Wii, 3DS, DS, PSP, NGP verziókról.Új patch érkezett a Call of Duty Black Ops PC-s verziójához


A tapasz kiegyensúlyozza a fegyvereket, kijavít exploitokat és bugokat, ezenkívül előkészíti a terepet a hamarosan megjelenő modding készlethez.

A hibajavítási lista megtekinthető a Steam oldalán itt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. chicken
2011.05.31. 16:39
őszintén remélem hogy az mw3-ban nem feledkeznek el meg a system linkről sem, mert ahogyan haladunk az időben úgy lett egyre kevesebb syslinkes funkció
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. KILLERFox
2011.05.31. 17:53
a tapasz remélem tényleg jó lesz
az mw 3 ra pedig csak anyit
hogy várjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. invezz
2011.05.31. 18:24
MW3 előrendelve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. exec79
2011.05.31. 18:55
"öngyilkos robbanó kutyák" na jólvan....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. MrKurzweil
2011.05.31. 21:31
Sz á n a l m a s !!!!!Ki az a "barom" aki erre költ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Slavia
2011.05.31. 22:07
Haggyuk már... majd ha normális gameplay trailert látunk meg hasonlókat akkor majd esetleg felkeltei az érdeklődésemet.Amúgy meg gagyi ez az egész már...korosztály 8-13 életév.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Slavia
2011.05.31. 22:35
"Call of Duty Elite" bemutató="Call of Duty Gagyi bemutató.....eddig sem fizettem ezekenek 1 fillért sem ezentúl sem fogok....Jézusom....célkorosztály 8-13 életév american boys....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. HeverAdam
2011.06.01. 14:25
Én valahogy úgy hiszem, hogy nem lesz másképp a Modern Warfare 3 a második részéhez képest! Ugyanolyan fegyverek (talán!!!) itt ott ismerős pályák a multiplayer részben (talán!!!) de én leginkább a történetére vagyok kíváncsi mert a második rész az nagyon úgy nézett ki mint ha a történetnek vége lenne De várom nagyon, kíváncsi vagyok mit fognak alkotni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KILLERFox
2011.06.02. 15:46
szerintem a modern warfare 2 nek egyáltalán nem lehetett ugy érezni a végén mintha vége lenne
1 makarov még él
2 globális terroristák közé sorolták Mactavist és Pricet
és engem sem a grafja meg ezek érdekelnek
legyen élvezetes hosszú single
és persze egy jó multi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Xeon
2011.06.02. 21:48
nem lesznek dedikált szerverek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. djdanee Xeon
2011.06.02. 22:29
Én annak csak örülök. Ez a Black Ops féle dedikált server dolog nem igazán jó. Már a pingnél kezdődik az egész, hogy csak egy cégnél lehet servert bérelni hozzá, és nekik történetesen nincs szerverük pl Magyarországon.
De amúgy is a legtöbb serveren vagy idióta szabályokat találnak ki, vagy csak 1 pálya meg naphosszat (Nuketown). Kevés a normális server - és még ha el is ment egy kettőt az ember, nem valószínű, hogy lesznek rajta másnap ugyan akkor.
Ilyen formában ez a dedikált serveresdi szerintem nem megfelelő, és inkább lenne olyan a BO is mint az MW2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pivi91
2011.06.03. 11:38
Sziaztok!

Nem tudjátok, hogy lesz MW3 hoz demó amit így elöbb kiadnak? Mert én nem nagyon találtam róla infót.
Ha valaki tudja h mikor lesz akkor légyszives írja le, köszönöm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!