iPon Hírek

Call of Duty: Ghosts - Elmetrükközés az utolsó DLC-ben

Dátum | 2014. 08. 01.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Egészen pontosan augusztus 5-től ugorhatnak fejest az új kalandba az Xboxosok, a Call of Duty: Ghosts - Nemesis ugyanis a Microsoft konzolplatformokon debütál először. A DLC 14.99 dollár (~3500Ft) külön, illetve a Season Pass részeként is beszerezhető az eddigi három másik tartalommal (Onslaught, Devastation, Invasion) együtt, $49.99 (~11700Ft) körüli áron. Lássuk, mit is kapunk pontosan ennyi pénzért. Goldrush: a helyszín egy elhagyatott aranybánya az Egyesült Államok délnyugati részén, ahol nem csak az ellenfelekre, hanem különböző, hirtelen megnyíló (bányász)aknákra és száguldó csillékre is oda kell majd figyelnünk. A legjobb pedig egy falkányi farkast küldhet rá ellenfeleire, szóval lesz nemulass. Subzero: az elhagyatott kanadai tengeralattjáró bázisról egyik pillanatról a másikra evakuálták az embereket. Vajon mi állhat a dolog hátterében? Nem más, mint egy rejtélyes és vérszomjas lény, amit akár be is vethetünk a harc közben. Nekünk egy kis The Thing utánérzésünk támadt tőle, de ez nem baj, sőt. Dynasty: tradicionális kínai épületekkel teletűzdelt pálya, opcionális légitámogatással. A fejlesztők szerint az egyik legszebb multis pálya, amit valaha készítettek - legyen igazuk. Showtime: ha a Dynasty a legszebb, akkor a Showtime a legkisebb pálya a CoD játékok történetében, ami nem csoda, mivel a Call of Duty 4: Modern Warfare - Shipment nevű mapjára épül, ami szintén rendkívül kicsi. Aki a legtovább marad életben, háromféle killstreak közül zsákolhat be egyet: automata gépágyú, légi úton eljuttatott segélycsomag, vagy gáztámadás a kínálat. Extinction Episode 4: Exodus: utolsó felvonásához érkezik az Extinction című idegen-invázió is, melyben egy csapatot kell megtalálnunk és kimenekítenünk a cryptidek karmai(?) közül. Ez viszont nem lesz olyan egyszerű, mint gondolnánk, mivel új ellenfelekkel is meg kell küzdenünk. Ők az Ősök, akik elmetrükkökkel és egyéb pszi-képességekkel nehezítik meg a dolgunkat. A leírások után pedig következzen néhány percnyi konkrét játékmenet, hogy még tisztábban lássátok, mire számíthattok:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. kgabor11
2014.08.01. 19:52
Nevetséges lett a Ghosts PC-n.A rengeteg csaló miatt,már hétvégén is csak 3 ezer pár száz játékos online.Vannak olyan csalók ,akiket már vagy fél éve,folyamatosan jelentek a stamnak és nem bannolják.A neten árulják még most is a csalást 1-3-6-12 hónapos előfizetési lehetőséggel.Szerintem a játék fejlesztői árulják a csalást,mivel nem igazán lett népszerű a ghosts.Több játékos társam inkább játszik a Black opps 1-2 vel inkább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. wishformor...
2014.08.01. 21:58
@kgabor11
mit vartal, nincs ido itt mar azzal foglalkozni, hiszen kuszobon a kovetkezo lol of duty.

egy dolgot tehetsz, szavazol a penztarcaddal, es nem veszed meg ezt sem, meg a kovetkezot sem..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ashiaor666 kgabo...
2014.08.01. 22:56
Más játéknál is ez a helyzet (NFS World)! A csiterek elszabadultak, a jelentgetésekkel csak az időt pazarolja az ember - a fejlesztők nagy ívben sz@rnak az egészre...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. tekken38
2014.08.01. 22:59
Nyugi a Bo2 sem jobb a csalók terén mint a ghost.
Főleg hogy itt a nyár és a sokk buzi német kis köcsögöknek más dolguk sincs mint más játékát elcseszni,mert ők csak x22vel játszanak és az mennyire menő(szerintük).
Én pont ezért nem fogok többet codot venni.
Minek semmi értelme nincs,úgysem a single miatt vetem meg én se.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2014.08.02. 00:23
Vicc az egész, ez a "Showtime" pedig különösen az, a Shipment-en pedig nem ment más anno, minthogy mindenki nadelt, ha szerencséd volt, le is tudtál lőni pár embert mielőtt felrobbantál.

OFF
Az ilyen masszív cheatelést meg nem értem, anno sokat CoD2-őztem, ment is rendesen, aztán csak moddolt játékot toltam és jumpoltam két évig emiatt lőttek is a "leet skillz"-nek. Kipróbáltam a WH-t, de nem lett tőle élvezetesebb a játék senkinek sem a szerveren, szóval hagytam a francba. Mostanra már quickscope se menne, pedig elég alap. Azóta nem is fektettem sok erőt multis játékba, az a 3000 elb***ott óra pont elég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. sandor555
2014.08.03. 08:53
Én mondjuk a Planetside 2-vel elégedett vagyok ilyen téren, a tapasztalatom szerint nincs túl sok csíter, legalábbis én még egyszer se anyáztam ilyen miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hunmyke
2014.08.04. 09:08
Azért Cod4-nél megvolt az előny, jó kis dedikált szerverek voltak/vannak. Valaki csítel, admin jön csíter megy.
Nálam az utolsó jó Cod maradt.
Igazi fejlődést már nem látok ezekben a játékokban. Se grafika se játékélmény terén. (Vagy már én öregszem )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. SzAdamAndy
2014.08.04. 16:53
Valóban CoD4 és talán az 5 volt az utolsó jó CoD-ok egyike pont a dedikált szerverek és a modolhatóság/pályaszerkesztés miatt.

A jelenlegi és jövőbeli CoD-ok ban a pályák érdekelnek ugyanis, a régi CoD4-es pályaszerkesztővel az összeset át lehetne portolni és még jobban is lehetne játszani őket, csak baromi sok munka lenne (elkezdtem MW2ből a Bailout pályát de hát hatalmas, még a Rust pálya is)

Ha valakit érdekelne írjon privit és mesélek róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SzAdamAndy
2014.08.04. 16:56
Még valami: a Goldrush nem egy TF2-es pálya akar lenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2014.08.04. 21:21
Valahogy nem hozta meg a kedvem a vételhez.A single rész az a 4-5 óra játékmenet miatt meg nem fogom megvenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!