iPon Hírek

Capcom: BC:R2, Okamiden + idei felhozatal

Dátum | 2010. 04. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A kiadó három nagy játékáról rántotta le a leplet nemrég, ezek közül a Marvel vs. Capcom 3-ról már adtunk hírt, de még további két 2011-es játékot is bemutattak, ezek a Bionic Commando: Rearmed 2 és a DS-re érkező Okamiden.

Nathan Spencer legújabb bevetésén egy "technológiailag kifinomult" új ellenféllel kell megküzdjön, kinek neve General Sabio. Kap új képességeket is, melyek közt ott lesz az ugrás (jeee!). A játék a jövő év első negyedévében érkezik az Xbox Live-ra és a PlayStation Network-re.


A nagysikerű PS2-es játék, az Okami Nintendo DS-es újragondolásáról már írtunk, azóta nem sok újat tudtunk meg róla, csak annyit, hogy 2011-ben érkezik, pontosabb dátum nincs. További információkhoz ajánljuk korábbi hírünket.

Esett szó azért néhány idénre várható alkotásról is. A Sengoku BASARA: Samurai Heroes őszre lett beosztva. Hogy az Eurogamer megfogalmazásával éljünk: lesz benne bőséggel ökölharc, kardok, lándzsák, íjak és szamurájok... A játék producere Hiroyuki Kobayashi (Devil May Cry 4), célplatformok a Wii és a PS3. A legutóbbi TGS-en bejelentett DS-es Ghost Trick: Phantom Devective is kapott nyugati megjelenési dátumot, aki nem ismerné a játékot, annak ajánljuk az alábbi trailert!


Jöttek még hírek a Dead Rising Xbox exkluzív prológusáról, a Case Zero-ról. A letölthető plusz pályán egy új hőst ismerhetünk meg, Shuck Greene-t. Az események 2 évvel a Willammete incidens után és 3 nappal a Dead Rising "sztorijának" kezdete előtt zajlanak. Chucknak és lányának egy elhagyott városban, Small Creekben kell felaprítania néhány...na jó, a Dead Risingban tényleg nincs olyan hogy néhány, ha zombikról van szó. Ezen kívül bemutatták a játék co-op módját és megerősítették az augusztus 31-ei észak-amerikai megjelenési dátumot, hozzánk szeptember 3-án érkezik.

A Super Street Fighter IV ingyenesen letölthető Tournament mód DLC-je is kapott dátum bélyeget: június 15-én érkezik Xbox Live-ra és PSN-re. Új kosztüm pakkok is jönnek mindkét konzolra, az első április 27-én, címe Super Challengers 1 Pack, ebben Hakan, Makoto, Guy, Dudley és Dee Jay kap új ruhákat.

A Lost Planet 2 is kap egy kis pluszt, a Map Pack #1 egy napon érkezik a játékkal, március 11-én. A benne lévő extra térképek a Helix és a Back to the Island. Előbbi egy víz alatti bányatelep, utóbbi egy sziget "hatalmas nyílt területekkel és tömör belső terekkel".

Végül, de nem utolsó sorban a MotoGP 09/10 is kap frissítést, az első DLC-ben Silverstone aszfaltcsíkját kapjuk meg. Azt nem tudni, hogy mikor érkezik, de a játék már egy ideje kint van, tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!