iPon Hírek

Capcom: Remember Me bejelentés

Dátum | 2012. 08. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bemutatta a Remember Me című új, harmadik személyes nézetű akciójátékát, amit a francia Dontnod fejleszt. Játszhattok benne mások emlékeivel... a jövőben úgy fest a gondolataitok már nem csak a tieitek. Nektek erről mi jut az eszetekbe? Hát persze, hogy az Emlékmás (aminek épp csütörtökön jön az új változata)! Az alapkoncepció tehát érdekes, nézzük mit tudunk eddig.

A Dontnod egy párizsi bázisú csapat, olyan tagokból áll, akik azelőtt a Rainbow 6, Splinter Cell, Heavy Rain és Burnout játékokon dolgoztak. A Remember Me művész csapatához meglehetősen erős adalékként besegít Todd Macfarlane is, a Spawn alkotója. Együtt összeraknak egy futurisztikus Párizst.

A megjelenés egy kissé stilizált, nem marad le a jelen generációs átlagtól. A főhős egy Nilin nevű hölgy, egy ügyes beszivárgó ügynök, aki mások memóriáját kavargálja és törli. Szegény aztán koppan, mikor vele csinálják meg ugyanezt. A bemutatáskor megmutatták a játékot futás közben PS3-on, szépen haladnak, jövő májusban ki is szeretnék adni Xbox 360-ra és PC-re is a Sony konzol mellett. Gameplay trailer alant, bemutatkozó trailer fentebb.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DogTheDog
2012.08.15. 10:02
Kezd visszatermi a jatekiparba vetett hitem.Jo par evnyi gagyi masolgatas utan iden bemutattak legalabb ot jatekot(ezzel egyutt),amit az elso trailer utan szeretnek elorendelni.Csak igy tovabb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. djgeg
2012.08.15. 12:08
Dog ...Egyet értek, végre valami
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix
2012.08.15. 22:55
Ti hol éltek? Ez idáig nekem egy kis Metal Gear Solid és egy kis Prince of Persia vagy Assassin's Creed. Vagy nagyon általánosítok mert nekem van benne egy kis splinter cell is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!