iPon Hírek

Castlevania DLC-k közelednek

Dátum | 2010. 12. 22.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Konami némileg kitolja a Castlevania: Lords of Shadow élettartamát a jövő év elején, méghozzá két DLC-vel, amikben bejárhatunk új helyszíneket, megküzdhetünk új ellenfelekkel, és természetesen még többet tudhatunk meg Gabriel történetéről.

Az első DLC a Reverie (álmodozás) nevet kapta, és valamikor februárban érkezik majd. Vissza kell majd térnünk a vámpírok kastélyába, hogy segítsünk Laurának megfékezni valamit, amit korábban a királynő tartott kordában. A második DLC, a Resurrection április környékén tűnhet fel PSN-en és XBL-en, és ott folytatja majd a történetet, ahol az abbamaradt a játék végén. Ez egy nagyobb lélegzetvételű plusz tartalom lesz, amiben választ kaphatunk néhány kérdésre, amik nyitva maradtak a befejezés után. Alig várjuk, de remélhetőleg nem kaszálja el majd a valódi folytatás lehetőségét.

Árakról egyelőre még nem esett szó, de ha valakinek kimaradt volna az életéből a Lords of Shadow, annak érdemes elolvasnia a cikkünket róla, jól sikerült példány. Még október elején jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2010.12.22. 21:06
Kíváncsi vagyok, elvarrják-e a végső kliffhengert a második DLC-ben... inkább folytatással játszanék. :\
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!