iPon Hírek

Castlevania: Lords of Shadow 2 - központban Dracula

Dátum | 2013. 06. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Konami pre-E3-as videójának másik legfontosabb részében hosszan mutatkozott be a Castlevania: Lords of Shadow 2 - őszintén szólva, nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ilyen hosszú előzetest. Figyelem: a hír további része, és a video (eleje) spoileres lehet azok számára, akik nem vitték végig az első részt! A játék teljes mértékben Draculára fókuszál, és jobban belelátunk majd a lelkébe (öö), motivációiba, és más szemszögből mutatják meg nekünk a készítők az ő történetét. Maga a játék gyakorlatilag ott kezdődik, ahol az első rész befejeződött. Gabriel Belmont elrejtőzött a modern világ elől, ám rátalál egy régi barát. Eközben Draculát meglátogatja Zobek, és elmondja neki, hogy meg tudja szabadítani halhatatlanságától, és újra emberré tudja tenni, ehhez azonban elő kell merészkednie az árnyékból, és újra az emberei közé kell mennie. A készítők szerint a játék nagyon sötét, sőt kegyetlen lesz. A Mercury Engine-t rendesen továbbfejlesztették, hogy alkalmazkodjon a játékmenet és a sztori igényeihez: a világ dinamikusan fog növekedni, változni, ahogy Dracula megjelenik. A játék szinte nyitott világú lesz, hatalmas területeket járhatunk be és fedezhetünk fel, és közben töltési idők sem zavarják az élményt. Ehhez kapcsolódik az új, 360 fokos kamera megjelenése is, így többé nem vagyunk lekorlátozva ilyen téren sem. Új ellenfelek megjelenésére is tessék számítani: lesz köztük olyan, amelyik páncélokat és pajzsot visel, így némi taktika szükséges hozzá, hogy legyűrjük. A játék valamikor télen jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. i2k010
2013.06.07. 16:19
Köszi az első részhez tartozó spoilert...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. InGen
2013.06.07. 16:33
Ja igen, a video rögtön egy fasza spoilerrel indít azok számára, akik nem tolták végig az első részt. Ezt bele is írom a hírbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. balikabo
2013.06.10. 08:23
Nekem megvan az első rész végig vittem vagy 3 szor, nagyon jó és látványos játék, megéri vele tolni mert tényleg hatalmas élményt ad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!