iPon Hírek

Castlevania: Lords of Shadow 2 PC bejelentés

Dátum | 2012. 08. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Konami tudja mire vágytok, abbahagyhatjátok a lefekvés előtti imádkozást hozzájuk, mert a Castlevania: Lords of Shadow 2 PC-re is megjelenik. A fejlesztés szimultán történik a PS3 és Xbox 360 verziókkal és jövőre érkezik.

"A Castlevania: Lords of Shadow sikeresen újraindította a franchise-t, mi pedig szeretnék továbblépni és túlszárnyalni a várakozásokat a folytatást illetően" - írta Dave Cox egy sajtóközleményben. "Ez a játék már egy sokkal nagyobb történetet mesél el, amely évszázadokon ível át. Ez egy olyan játék, mely a határokat feszegeti, bármilyen formátumról is legyen szó. A Castlevania: Lords of Shadow 2 gazdag keveréke az első osztályú harcnak, felfedezésnek és kiváló történetmesélésnek, amit ezúttal a PC játékosok is élvezhetnek."

Túl sok konkrétumot egyelőre még nem tudunk a játékról, az idén nyáron bejelentett játékról, de egy remekbe szabott CGI trailer már láttunk belőle. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy Drakulát kell majd alakítanunk és vissza kell nyernünk régi erőinket, miközben küzdünk, hogy megszabaduljunk halhatatlanságunk béklyóitól.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. szotya22
2012.08.16. 22:35
CGI-ből nézve érdekesnek igérkezik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gyigyo
2012.08.19. 20:41
Nem értem miért jön ez ki PC-re ha az első része nem volt.. így olyan értelmetlen... gratula Konami egyre szarabb vagy te is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.08.21. 07:48
Mi meg tudjuk, a Konami mire vágyik: még több pénzt kisajtolni belőlünk. Így, az első rész nélkül talán tényleg semmi értelme. És jól látja, a sok fan megveszi majd. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!