iPon Hírek

CD- és DVD másolás PC nélkül

Dátum | 2007. 11. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A TEAC egy új eszközzel jelentkezik a piacon, amely a One-Step DVD/CD Duplicator elnevezést viseli. Az újdonság segítségével CD és DVD lemezeinkről készíthetünk biztonsági másoltokat még hozzá úgy, hogy ehhez nincs szükség a PC használatára, a kis készülék minden szükséges műveletet elvégez.


A készülék viszonylag gyorsan képes írni és olvasni a lemezeket: a CD-ket 48X-os sebességgel írja, míg a DVD-kre 16x-os tempóban képes adatokat pörkölni. A rendkívül hasznos eszköz tetszetős dizájnnal rendelkezik, a készülék két darab DVD író meghajtója fölött található egy LCD kijelző, valamint néhány menügomb, amelyek segítségével könnyedén beállíthatóak a másolási paraméterek.

A biztonságos írásról a készülékben elhelyezett 8 MB-os beső gyorsítótár gondoskodik, emellett a meghajtókban is található 2 MB-os buffer. Az újdonság 5,89 Kg-os súllyal és 17,78 cm (Ma) x 19,05 cm (Sz) x 27,94 cm-es (Mé) méretekkel rendelkezik. A készüléket a TEAC kifejezetten a biztonsági másolatok készítésének  könnyítése érdekében készítette, illegális célokra a gyártó nem ajánlja a terméket. A TEAC One-Step DVD/CD Duplicator hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban is, az újdonságért 349,95 dollárt kell letennünk az asztalra, ez átszámítva mintegy 60-65.000 forintos összeget jelent.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.19. 12:48
vissza a hírhez

A TEAC egy új eszközzel jelentkezik a piacon, amely a One-Step DVD/CD Duplicator elnevezést viseli. Az újdonság segítségével CD és DVD lemezeinkről készíthetünk biztonsági másoltokat ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!