iPon Hírek

CD-rippelés MP3-ba gép nélkül

Dátum | 2007. 09. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A Micoder egy egyszerű és nagyszerű kis készülék, ami MP3-ba konvertálja az audio CD-k teljes tartalmát, és azt azonnal el is menti egy MP3-lejátszóra vagy pendrivrera, átlag 5-7 perc alatt. Semmiféle számítógépes ismeret nem szükséges a használatához - sőt, még számítógép sem.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy a lejátszót (vagy épp pendriveot) csatlakoztatjuk a Micoder USB portjához, majd behelyezünk egy audio CD-t, és végül megnyomjuk az ENTER-t. Innen már csak pár percet kell türelemmel várnunk, és a zenéinket már hallgathatjuk MP3-formátumból is.

Ez az eszköz a kínai székhelyű Support Plus alkotása, amit a berlini IFA alkalmával mutattak be a közönségnek; várhatóan meglehetős népszerűségnek örvend majd a számítógépek és/vagy a rippelés tekintetében nem túl magabiztos, de az MP3-lejátszókat mégis kedvelő egyének körében.

Sajnos a megjelenés időpontjáról még éppúgy nem tudni semmit, ahogy az áráról sem, de úgy tűnik, érdemes lesz figyelemmel kísérni a fejleményeket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.13. 09:29
A Micoder egy egyszerű és nagyszerű kis készülék, ami MP3-ba konvertálja az audio CD-k teljes tartalmát, és azt azonnal el is menti egy MP3-lejátszóra vagy pendrivrera, átlag 5-7 perc ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!