iPon Hírek

CES-re megy az LTE-s Titan és a HTC Elite

Dátum | 2011. 12. 21.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A taiwani cég készülő repertoárja ezúttal is a csúcskategóriát veszi célba. A készülékekkel kapcsolatban egyelőre sok a kérdéses pont, mert rettentő kevés információ látott napvilágot, de annyi biztos, hogy a CES-re tartogatják őket a HTC-nél.


Az egyik készülék az Elite névre hallgat, ez egy Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) alapú okostelefon lesz, tehát már a frissítésre sem kell majd várni, amennyiben emellett a készülék mellett döntünk a vásárláskor. A telefon viszont hiába mutatkozik be a CES-en, a boltok polcaira feltehetően csak valamikor áprilisban kerül majd, és elsőként az AT&T kínálatában bukkanhat fel. A másik telefon igen csak nagyképű lesz, viszont a Windows Phone rendszer használata mellett. A HTC Titan egy új variánsáról lesz szó, ami ezúttal már nem csak a HSPA+, hanem az LTE átviteli képesség kihasználására is alkalmas lesz. A 4,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező eszköz így más lapkát használhat majd az MSM8255T helyett, de elképzelhető, hogy csak modernizálják az 1,5 GHz-es SoC képességeit, a kommunikációs modul cseréjével.

A CES az év egyik legnagyobb elektronikai kiállítása, nagyon sok készüléket tartogat majd számunka, valószínűleg a taiwaniak is készülnek még egyéb meglepetésekkel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!