iPon Hírek

Champions és Star Trek Online PS3-ra

Dátum | 2008. 11. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Cryptic stúdiónál PS3 programozót keresnek azzal a célzattal, hogy címben említett 2 készülő MMO-t átportolják PlayStation 3 konzolra is (jelenleg még csak PC-re és X-box 360-ra készülnek).

"Kifejlesztettünk egy rugalmas, úttörő jelentőségű MMO platformot, ami olyan játékokat képes támogatni, mint a Champions és a Star Trek Online" - olvashatjuk a hirdetésben.


"Jelenleg PC-n és Xbox 360-on futnak, mi pedig elérkezettnek érezzük az időt, hogy megcsináljuk a PS3 támogatást is."

A Champions Online egy cel-shading technikát használó szuperhősös MMO a műfaj kitalálóitól (a Cryptic csinálta a City of Heroes-t is az NCSoft-nak és ők dolgoztak a Marvel Universe Online-on is a Microsoftnak, amiből ugye nem lett semmi). A játék jövő évben fog megjelenni PC-re és Xbox-ra. A sikerén pedig nem más, mint az ex-Blizzardos (és ex-Flagshipes) Bill Roper dolgozik, akinek anno a Diablo-t is köszönhettük.


Ami pedig az ez év nyarán bejelentett Star Trek Online-t illeti, arra még várnunk kell 1-2 évet. Lehetőségünk lesz majd benne Klingon és Föderációs hajókat irányítani, amelyek tele lesznek NPC-kkel. Felfedezhetjük a végtelen űr rejtett zugait, összecsaphatunk más hajókkal vagy lesugározhatjuk magunkat és társainkat különböző bolygókra...


További információk a hivatalos oldalakon: Champions Online, Star Trek Online.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.11.18. 19:05
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!