iPon Hírek

Champions online: Zárt bétateszt a küszöbön

Dátum | 2008. 10. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Bizonyára már sokan kezdték érezni egy újabb MMO hír hiányát, ezért nem is húzzuk tovább! A Cryptic Studios, aki a City of Heroes-t is készítette, szépen halad a Champions Online-al, az előbbi rajzfilmszerű hősökkel és gonoszokkal tarkított utódjával.

Aki már most nem tud ellenállni a játék csábításának az regisztráljon és talán kap egy kulcsot a bétához. Klikk!

Jack Emmert kreatív igazgató is nagyon várja már a bétát: "Ez a zárt béta teszt egy nagyon izgalmas lépés a Champions Online fejlesztésében!" Azt is hozzá tette, hogy "Mi itt a Cryptic irodáiban már jó ideje játszunk a játékkal és alig várjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk a Champions Online-ban és ugyan olyan jól töltsék majd az idejüket a játékkal, mint mi!".


Az eddigi információk alapján a Champions Online teljes szabadságot ad majd hősünk tökéletes testreszabásában, és ez alatt nem csak a billiónyi kosztümdarabot és kinézetet kell érteni, hanem az erőit és képességeit is mi állítjuk össze. A hősnek a karrierjét meghatározó főellenségét is nekünk kell kitalálnunk (mint például Batman-nek Joker vagy Superman-nek Lex Luthor), csak úgy mint a háttértörténetét. Így a Champions Online egészen egyedi élményben részesíthet minket, ahogy felfedezzük a játék hatalmas rajzfilm univerzumát.


Screenshotok itt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. sol
2008.10.14. 17:12
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!