iPon Hírek

Chocobo invázió!

Dátum | 2013. 01. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Február közepén kezdődik a Final Fantasy XIV: a Realm Reborn PC-s verziójának zárt bétatesztje, amely a teljes négyrészes tesztelési folyamat első fázisát jelenti. A Square Enixnek egyelőre becslései vannak arról, hogy mikor készülhet el a végleges verzió, és mikor jelenhet meg a kész játék PC-re és PlayStation 3-ra.

A tervezett bétaidőszakok
Az első tesztfázis lesz a leghosszabb, ez a tervek szerint 2-4 hétig fog tartani. Minden tesztet 1-2 hetes hibajavítási szakasz követ majd, amelyhez még hozzácsaphatjuk még az előre ki nem számítható csúszásokat is, mivel nem kis játékról van szó. A képen látható napvilágra került Square Enixes tervek alapján a játék bétái legkorábban 8 héttel, legkésőbb 18 héttel érhetnek véget a február közepi kezdés után, ami kb. a április-június közötti tág időszakot takarja, tehát a megjelenésre csak ezután kerülhet sor. Valószínűleg lesz abból még július is.

Az első két béta Japánban lesz csak elérhető, és csak a PC-s verziót teszteli, az utolsó kettőt már a világ többi részén élők ill. a PS3-as játékosok is kipróbálhatják. A végső tesztfázis már nyílt lesz, és az ott létrehozott karakterek a végén átkerülnek az élő szerverekre is.

A bétatesztre a következő címeken lehet jelentkezni:

EU (angol): http://entry.ffxiv.com/beta/eu
EU (francia): http://entry.ffxiv.com/beta/fr
EU (német): http://entry.ffxiv.com/beta/de

Az új előzetes eleje még az előzőből is bőven tartalmaz részleteket, az új eddig nem látott részek, melyekben rengeteg chocóbót is láthatunk 5:30-nál kezdődnek.

Kapcsolódó cikkeink.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!