iPon Hírek

City of Heroes: Going Rogue

Dátum | 2009. 05. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCsoft felfedte a 2005-ben megjelent City of Villains óta az első nagy kiegészítőt szuperhősös MMORPG-jéhez, a City of Heroes-hoz, melynek alcíme Going Rogue lesz. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, csak annyi, hogy "Hamarosan jön".


A kiegészítő leglényegesebb része az, hogy felkínálja a játékosoknak a lehetőséget, hogy oldalt váltsanak. Eddig rossz voltál, de úgy érzed gyapjas fekete bundádnak van esélye kifehéredni és inkább Paragon City védelmező őrangyala lennél? Most itt a lehetőség, ők úgyis kapnak majd az alkalmon, hogy végre elereszthessenek pár keresetlen tűzlabdát. Ezzel természetesen az is együtt jár, hogy a hősök bejárást nyernek Rouge Isles-re, az anti-hősök pedig Paragon City-be. Lesz egy küldetéssorozat is természetesen, amivel elintézhetjük az átvedlést.

Ennél talán egy kicsit érdekesebb, hogy egy ilyen végletesnek tűnő játékba behozták a szürke színt is, azaz ezentúl nem mindennek kell szélsőségesen jónak vagy gonosznak lennie. Bejön egy új hely: Praetoria, egy utópikus világ, melynek ura Tyrant, Paragon city hősének, Statemannek gonosz mása.

A Going Rouge nem is lehetne hiánytalan kiegészítő, ha nem jönne be néhány új karakter. Szám szerint kettő lesz, az egyik Maelstrom, a pisztolyos hős aki gonosz lett, a másik pedig Desdemona aki fekete démoncica helyett inkább vad angyal szeretne lenni.

A Paragon Studios nem tétlenkedik tehát, bizonyára nem kell sokat várni még többet is megtudhatunk az új expanzióról. A trailer megtekintéséhez irány a hivatalos honlap.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. jadam92
2009.05.12. 22:07
VISSZA A HIRHEZ

ha olyan lenne mint a GW
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!