iPon Hírek

Civ5: Gods&Kings megjelenési dátum

Dátum | 2012. 04. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Civilization 5: Gods & Kings június 19-én indul hódító útjára, jelentette be a kiadó 2K Games. Ez persze Amerikára vonatkozik, a kiegészítő 22-én jelenik meg itt, az öreg kontinensen.

A pakk 9 civilizációt tartalmaz, 9 új csodát és 3 szcenáriót. Behoz 27 új egységet, 13 épületet, új technológiákat és nyersanyagokat. A civilizációk közt ott van Khartágó, a hollandok, a kelták, a maják, mindegyik a maga egyedi tulajdonságaival, egységeivel és épületeivel. A Gods & Kings bemutat 9 új vezetőt is természetesen, így ott lesz I. Vilmos, Orániai Vilmos, Boudica (az icenusok királynője) és K'inich Janaab' Pakal maja vezér.

Elmerülhetünk majd egy középkori időszakban, megélhetjük Róma bukását és kapunk egy kis viktoriánus fikciót: "A füstös egek birodalmai"-t.

Visszaköszönnek a vallások is, kereshettek hitet, választhattok egy panteont és adhattok a világnak nagy prófétákat, hogy elterjesszék a vallást az egész világon.

Változtattak a harcrendszeren és az AI-n is, mostantól nagyobb hangsúly lesz a kiegyensúlyozott seregek összeállításán. A tengerészet is megújul, két hajótípus lesz: közelharci és messzire ható.

A diplomácián és a kémkedésen is javítottak, bejött két új állapot a városokhoz: Kereskedő, Vallásos.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!