iPon Hírek

Cloudbuilt: Pörgős, stílusos, egyedi

Dátum | 2012. 07. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Coilworks névre hallgató svéd független fejlesztőcsapat egészen egyedi third person nézetű parkour játékot tett le az asztalra, méghozzá cel-shaded grafikával. Valahogy úgy próbálták besorolni, mint a 8-bites éra akció-platformereinek és a napjainkban népszerű TPS shooterek keveréke.

A megjelenés és a stílus már első ránézésre megkapó, bár a mechanikán rögtön látszik, hogy sokkal inkább arcade, mint a Mirror's Edge.

"A Cloudbuilt remekül elegyíti az old-school mozdulatokat, mint a sprintelés, dupla ugrás és charge beam, a modernekkel, úgy mint a rakéta ugrás, falon futás és oldalra kitérés."

A játékban már az első pillanattól rendelkezésetekre áll az összes mozdulat, így teljes egészében az ügyességeteken és a kreativitásotokon múlik minden, hogy hogyan használjátok fel a képességeiteket. Persze nem várják, hogy egyből profin használjatok mindent, az akadályokon való átjutásra mindig több megoldás lesz. A jó idő eléréséhez azonban már kell rendesen gyakorolni.

A sztoriról még nem sokat tudunk, csak annyit, hogy egy sérült háborús veteránt követ, akit éppen most "javítottak meg". A játék azt a mentális folyamatot követi, ahogy a zavarodottságtól eljut a konklúzióig. Megjelenési dátum egyelőre nincsen, de már van egy alfa trailerünk.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Skorbut
2012.07.25. 14:40
Sonic 3D remastered
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. djgeg
2012.07.25. 16:47
Pont ugyan ez jutott eszembe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Naquile
2012.07.25. 17:54
japanese boy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.07.25. 19:19
Nem rossz,viszont a cikk cime el van irva. <Thx, javítva! >
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!