iPon Hírek

CM Storm Pitch: mikrofonos fülhallgató gamereknek

Dátum | 2013. 07. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Cooler Master CM Storm termékpalettája egy újdonsággal bővült, ami a Pitch nevet viseli. A friss jövevény nem más, mint egy mikrofonnal ellátott fülhallgató, amit a Cooler Master szakemberei az alapoktól kezdve úgy terveztek meg, hogy az a lehető legjobban kiszolgálhassa a játékosok igényeit. Persze a mérnökök ezzel együtt arra is odafigyeltek, hogy az újdonság ne csak játékra, hanem különböző mobil eszközökhöz is használható legyen - kezdve az egyszerűbb MP3 lejátszóktól egészen a modernebb okostelefonokig.

A precíz, tiszta, erőteljes hangzást kínáló Pitch komponensei egy igényes, prémium minőségű alumínium házban kaptak helyet. A fülhallgatón (gumi) párnázás is található, ami nem csak a kényelmes használatról, de a kellő zajszigetelésről is gondoskodik, így a játékkal vagy zenehallgatással töltött perceket nem ronthatja el a környezet zaja.

A fülhallgató két darab, egyenként 10 milliméteres átmérőjű hangszóróból áll, amelyek a 10 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány hatékony lefedésére képesek. A 16 ohmos ellenállással érkező fülhallgató 3,5 milliméteres jack audió csatlakozón keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, illetve mobil eszközhöz, kábelének hossza pedig 120 centiméter.

Az új gamer fülhallgatóhoz 360 fokos, gömb karakterisztikájú (omni-directional) mikrofon is jár, ami remek minőségben továbbítja a játékos szavait. A speciális mikrofon esetében úgynevezett "vakfoltoktól" sem kell tartani, azaz minden szögből pontosan, érthetően érzékeli a játékos hangját - nem úgy, mint az iránymikrofonok. A mikrofon a 70 Hz és 10 kHz közötti frekvenciatartományban üzemel, érzékenysége pedig -42 +/-3 dB. A mikrofon jel/zaj aránya legalább 58 dB.

Amikor a CM Storm Pitch-et tulajdonosa MP3 lejátszóval, vagy okostelefonnal használja, a szupervékony vezetékes távirányító segítségével könnyedén megállítható, illetve elindítható az adott zene lejátszása, de a távirányító a telefonhívások fogadására és befejezésére is lehetőséget ad.

A Pitch mellé két pár extra fülhallgató párna is jár, de a csomag emellett egy audio vonalelosztót és egy igényes kis szütyőt is tartalmaz. A két év garanciával érkező CM Storm Pitch július közepétől kezdve válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 9900 forint.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mThom
2013.07.17. 10:24
Érdekes, hogy a Razer is most rukkolt elő ilyen fülessel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. OrvAjn69
2013.07.17. 12:13
Tetszetős darab és az ára is rendben van. Bár ezt a Beats Audio dizájnt(piros, lapos kábel) nem értem miért kell erőltetni. Ja, hogy sokat azt higgyék az lóg a füledből...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim mThom
2013.07.17. 12:38
Kevésbé rugalmasabb, könnyebben törik, többet veszel belőle hamarább ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. koosbalazs
2013.07.18. 01:46
A lapos kábel egyetlen előnye, hogy elméletileg csomó- és tekeredés mentes...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!