iPon Hírek

CM Storm Sirus-C: új headset, kifejezetten játékosoknak

Dátum | 2014. 04. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Cooler Master játékosokat kiszolgáló CM Storm részlege egy új termékkel jelentkezik, ami nem más, mint egy mikrofonos fejhallgató. A CM Storm Sirus-C névre keresztelt újdonság a Sirus 5.1 utódjaként érkezik, méghozzá alapjaitól megújítva. A 2.2 csatornás mikrofonos fejhallgató erőteljes, tiszta hangzásával egészen biztosan megdobogtatja majd a játékosok szívét.
A Sirus-C fedélzetén erőteljes hangszórók kaptak helyet: oldalanként egy-egy 40 milliméteres átmérőjű hangszóró, illetve egy-egy 44 milliméteres átmérőjű mélynyomó lapul a kényelmes, lélegző párnázás alatt, amelyek komoly basszusokkal és tiszta, minőségi hangzással ajándékozzák meg hallgatójukat. Az újdonság USB-s hangkártyát is kapott, ami extraként még egy erősítőt is tartalmaz. A könnyebb vezérlés érdekében vezetékre szerelt távirányító is rendelkezésre áll, amellyel módosítható a hangerő, elnémítható a mikrofon, illetve a mikrofon hangereje is állítható – utóbbi viszont csak konzolos üzemmódban lehetséges.
A hangszórók közül a 40 milliméteres főhangszórók 50 ohmosak, a 44 milliméteres mélynyomók pedig 32 ohmosak. Előbbiek 1 kHz-es frekvencián vizsgálva 116 dB-es (+/-3 dB), utóbbiak pedig 118 dB-es (+/-3 dB) érzékenységgel rendelkeznek. Az iránymikrofon -34 dB (+/- 3 dB) érzékenységgel bír, az általa lefedett frekvenciatartomány pedig 100 Hz-től 10 kHz-ig terjed.
A három méternyi kábellel ellátott Sirus-C USB és 3,5 milliméteres Jack audió csatlakozóval egyaránt rendelkezik. Annak érdekében, hogy hosszabb csaták alkalmával is kényelmes legyen a fejhallgató viselése, nem csak a hangszórók előtt található párnázás, hanem a fejpánt belső felén is.
A 465 grammos Sirus-C elegáns kivitelben érkezik, a rajta elhelyezett logó pedig LED-es háttérvilágítást is kapott annak érdekében, hogy a termék még figyelemfelkeltőbb legyen. Az újdonság asztali- és mobil számítógépekkel éppúgy használható, mint különböző játékkonzolokkal.
A Sirus-C a tervek szerint májusban kerül az üzletek polcaira, ára pedig 85 euró körül helyezkedik majd el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kray
2014.04.23. 10:13
Engem nem győztek meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. misuka
2014.04.23. 18:11
Nekem kb. egy éve van CM Storm Sirusom.Sonar Dx hangkártyával használom.Annyi pozitívumot tudok róla mondani,hogy kényelmes,még hosszú használat után is.Amúgy pedig semmi extra!Térhatás(Surround) szinte egyenlő a nullával!!A Sennheiser sztereó fejhallgatómnak szebb és dimenzionáltabb hangja van!Akinek sok pénze van és csalódni akar,annak tudom ajánlani!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!