iPon Hírek

CoD: Black Ops beépített streamelés

Dátum | 2012. 11. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nem sokkal azután, hogy az EA bejelentette a streamelés támogatását az Originen, az Activision előállt azzal, hogy a Call of Duty Black Ops 2 is beépített streamelési lehetőséget kap, méghozzá YouTube-on keresztül. Az Activision azt is elmondta, hogy a világon először PlayStation 3-ról és Xbox 360-ról nyomathatjuk az steameket élőben YouTube-ra, és ha kedvünk tartja, webkameránk képét és kommentárjainkat is közvetíthetjük. Azt, hogy lehetséges lesz-e mindez a PC-s és a Wii U-s verziókkal is, nem említették a bejelentésben.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Black Ops 2 megengedi, hogy multiplayer League Play meccseinket streamelhessük, és azt beszélik, hogy az Activision már közel volt ahhoz, hogy az Origin által használt Twitch-csel megegyezzen, de végül YouTube-nál maradtak.

A Treyarch főnöke, Mark Lamia a következőket mondta: "Verseny és eSport irányvonalunknak megfelelően szerettük volna beépíteni az élő közvetítés lehetőségét a CoD: Black Ops 2-be, mert a CoD-dal nemcsak játszani izgalmas, de nézni is jó. Azzal, hogy a konzolokon mindenféle extra hardver nélkül lehetővé tesszük a streamelést a rajongóknak arra bátorítjuk őket, hogy megosszák másokkal is a multiplayer során szerzett élményeiket."

Az apró betűs részben az is szerepel, hogy a streamelésnek meglesznek a korlátai és feltételei, és hogy a jövőben YouTube-on kívül máshol is tudunk majd közvetíteni. A Black Ops 2 új multiplayer részei felkészítik a játékot arra, hogy berobbanjon az eSportok egyre növekvő színterére. Az élő streamelésen és a League Play-en kívül kapunk egy CODcasting nevű kezelőfelületet is, amely lehetővé teszi, hogy még nagyobb show-t rittyentsünk össze.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Konigstige...
2012.11.08. 18:40
Milyen meglepő hogy a PC-s játékosokat kihagyják ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. skripton
2012.11.08. 19:58
Hát igen... Dé én még akkor is nagyon várom! Már csak 5 nap!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.11.09. 08:08
"...CoD-dal nemcsak játszani izgalmas, de nézni is jó..."
Legfeljebb a single részt, mert az már filmszerűre van scriptelve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!