iPon Hírek

CoD: Ghosts szezonbérlet részletek és előzetes

Dátum | 2013. 12. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Activision megerősítette a november végén a Call of Duty: Ghosts szezonbérletéről kiszivárgott információkat: a bérlet 34,99 fontba fog kerülni, és négy DLC-t tartalmaz. Az Onslaught, Devastation, Invasion és Nemesis nevű pályapakkok kezdőbetűiből az ODIN szó rakható össze, ami a játékban szereplő föld körüli pályán keringő fegyver neve. A csomag része még az Extinction című négyrészes "élmény" (bármi is legyen az). A szezonbérlet vásárlói ráadásként rögtön megkapják a Free Fall multiplayer pályát és a Team Leader digitális pakkot is, amelyben egy egyedi, multiplayerben használható fej található, ezen kívül van benne fegyverre tehető álcázó szín, célkereszt, kártya, háttérkép, stb. Az Activision még nem jelentette be a pályacsomagok megjelenési dátumait, de az már biztos, hogy Xbox 360-ra és Xbox One-ra fognak legelőször kijönni, a Microsoft exkluzivitásról szóló szerződésének köszönhetően. Aki 2014. május 31 előtt veszi meg a szezonbérletet, és PlayStation 3-on ill. Xbox 360-on játszik, az ingyen, külön extrák kifizetése nélkül megkapja a szezonbérlet által lefedett DLC-ket az új konzolokra is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

18. codex
2013.12.20. 17:15
Pofájukon nincs bőr már. Nem elég, hogy minden éve "meglepik" a nagyérdeműt egy ugyanolyan cod-al mint ami tavaly volt, még kidobnak mindegyikhez vagy 3-4 DLC-t ami persze általába rengeteg extrát tartalmaz. De mindig be van harangozva, hogy steam-en most csak ennyi meg annyi. Megazanyátoknakap***ája. Namost ehhez az okossághoz már szezonbérlet is van. Bravo.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. tomchee
2013.12.20. 17:25
Ne sértegesd őket, nem is ugyanolyan minden évben...
... hisz minden évben sikerül alul múlniuk magukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. xXdoki88Xx
2013.12.20. 17:25
Üdv, nem kötelező megvásárolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. mikej95
2013.12.20. 18:11
tomchee: Megelőztél. Nagyon furcsa, hogy hogy sikerül mindig rosszabb CoD-ot csinálni(és nagyobbat is), mint az előzők. CoD2 óriási siker volt, pedig csak a CoD1 csiszolt változata volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. codex
2013.12.20. 19:05
xoki88Xx tudom, nem is vásárolom meg. A modern hadviselés szériából nekem a COD4 tetszett a legjobban, hatalmas sikert volt anno. Az indította el ezt a COD lavinát ami az utóbbi évekbe zuhan rá a gémerekre. Az MW2-vel én befejeztem a szériát. Mindegyik ugyanolyan, mész lősz, hálivúdi kliséhegy az egész. Persze mindegyikbe raknak be valamit(kutya ), vagy éppen kivesznek, hogy másabb legyen. Bár kicsit ellentmondásos, hogy mindenki szidja, mégis hatalmas siker az összes. Szerintem már kezd nagyon elcsépelt unalmas szar lenni az egész. Itt jegyezném meg hogy a BF4 ugyancsak egy nagy fos lett. Mielőtt még valamelyik cod-fán nekem ugrik hogy mer a BF4 az mér, mi, az mér?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. xXdoki88Xx
2013.12.20. 19:33
Nekem meg a bf4 meg a cod ghosts is, (csak multizok) de egyiktől sem ezt vártam, többet, jóval többet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Powerdream
2013.12.20. 21:49
Az űbercsászár COD az a COD2 lenne, az Cry engine 3 motorra átírva. Ez az ilyenolyan perk meg fegyvermód, meg rangos fejlődős f.s ez nem kell! Mert egy s.r! Jah meg se kutya, meg drón, meg anyám tyúkja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Antos
2013.12.21. 00:03
Nekem a COD a 2. világháborús játékot jelenti még a Modern Warfare csak-csak, próbaképpen, de minek kellett elhasaltatni a világháborús szériát, azt én nem tudom. Egy COD2 valami mai grafikai köntösbe bújtatva kellene, nem ez a sok fejlesztéses, perkes,modern, hőkövetőrakétás anyámtyúkja. Na de ha ez jobban fogy, persze, hogy ezt csinálják. Még szezonbérlet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Joke77
2013.12.21. 06:54
Foglalkoznának inkább a hibák kijavításával
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2013.12.21. 07:49
Nem tudom, hogy kell értelmezni a CoD multit, én még a MOH 2010-et próbáltam ki, de elhasaltam, mikor kitapasztaltam, hogy az aktuális meccs alatt, ha jó a teljesítményed (halál nélkül), akkor egyre komolyabb és hatalmasabb a support (azaz sok pontot összegyűjtve olyan légitámogatást kérhettél, hogy beszarsz). Viszont engem mindig kikúrtak, mire egy def supportot összegyűjtöttem 2 killel. pedig sose játszottam rosszul, én úgy hiszem.

Ha a CoD is ilyen "in-battle rank" rendszerű, akkor elég gáz. BFBC 2 esetében sem tetszett, hogy szintek vannak, de viszonylag hamar összekapkodható az összes fegyver.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kiskoller
2013.12.21. 08:49
A CoD 2 is gané minőségű volt, csak azért imádjátok, mert az volt az első FPS amivel sokat játszottatok, ennyi. Ahogy sokan azért imádják a WOW-ot annyira, meg azért hasonlítanak minden MMO-t hozzá, mert az volt az első MMO amivel játszottak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2013.12.21. 08:53
Tutira azért sírnának most, ha lenne egy cod2 remake, hogy "de gáááz, csak DM TDM vaaan? Fúj Activision, megint csak a pénz kellett neki!".

CoD2-t én is utáltam, minden 3. játékos fejeseket osztott, tutira skill volt, jaja. Nem wh, meg aimbot, ááá...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Powerdream kisko...
2013.12.21. 12:45
Én azért szerettem a 2-őt mert egyszerű volt mint az 1X1. A mostani FPS-ekben 3 hét mire rájövök mi merre hány méter. Én a cod előtt Qvake, meg Unrealal csapattam, és azok sem perkes szutyok sz.rok voltak! Nekem speciel nem a történettel van bajom, az sose érdekelt, singlet nem jáccok, nem is érdekel, hanem a multi túlkomplikálásával. Én ha leülök gémelni nem azzal akarom tölteni az időm jelentős részét (mert egyre kevesebb időm van játszani), hogy összelapátoljak egy perket, meg valami fegyvert. Ha ez tetszene, meg érdekelne akkor stratégiai játékot nyomnák nem FPS-t. Na szal én ezért örülnék egy cod cod2 remake-nek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kiskoller Power...
2013.12.21. 13:29
Dehát ezer ilyen faék egyszerű játék van, ami ellenben jobb. Sok direkt az e-sportra megy rá, de vannak casual játékok is, perkrendszer nélkül. Jómagam is utálom a fejlődést egy FPS-ben. Az ember úgy fejlődik hogy pontosabban céloz az egerével, és nem úgy, hogy 6 órát bénázik és cserébe kap egy új shotgunt...

A CoD-ban egészen a CoD4-ig nem sikerült például elkülöníteni a szimulációs meg a grafikai sebességet, ha nagyobb volt az FPS-ed nagyobban ugrottál rofl. És még a későbbi verziókban is voltak ilyen amatőr bakik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2013.12.21. 18:28
kiskoller:Egy világ omlott össze bennem, amikor rájöttem, hogy a CoD4-ben nincs strafejump, szóval nem vicces.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. xXdoki88Xx
2013.12.21. 21:21
"a CoD 2 is gané minőségű volt, csak azért imádjátok, mert az volt az első FPS amivel sokat játszottatok"

Kösz az okfejtést, igaz hogy az első fps az a CS volt amivel játszottam, a következő meg a medal of honor (playstationon) Vagy lehet hogy fordítva volt és a MOH volt hamarabb, erre már nem emlékszem.

Igazából teljesen mindegy, de én imádtam a cod2 játékot, és nem az volt az első FPS amivel játszottam, mégis nagyon szerettem.

A mai napig szeretem a COD szériát, a hibái ellenére, a battlefield is nekem a vietnam részéig volt igazán élvezetes. Játszok most ezzel a negyedik résszel, de hiába az über graf, a játékmenet unalmas, minden kis hugyos fent kempel egy háztetőn.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lord3r
2013.12.24. 14:11
Szerintem egyébként azon sem kell csodálkozni, ha egyre többen torrentezik le pl a cod-okat. Ilyen szutykot én se vennék meg 10+ ezerért...

Annyira epic az egész játékmenet, hogy a játékélmény már kb 0. Annó a cod uo-t, cod2 meg még a cod4et is alig bírtam letenni. Nagyon sok óra van bennük single és multi részen is. Akkor még volt egyediségük de a mostani tucat fps-ek már nem sok mindent érnek.

Engem rohadtul nem érdekel hogy hány millió pixelből van a fegyver ravasza megcsinálva, ha amúgy nem élvezem a játékot. Cod2 multival az a baj, hogy totál le van sz*rva. Semmi pb frissítés, semmi patch vagy támogatás nincs már, így azon sem kell csodálkozni ha minden 3. ember egy rohadt csaló...

Sokan mondogatják hogy a 2.vh mát lerágott csont, valóban kicsit az, de kiemelkedő játékok témái között azért nincs túl sok ilyen game. Meg ha már itt tartunk a 2.vh lerágott csont, akkor a modern warfare mi a tök???? Csak CoD-ből kijött lassan egy tucat ilyen játék és ugyanolyan mindegyik. Nem hiszem el, hogy minden évben erre lenne igény

Én speciel a cod2 témát vegyíteném a cod5 lerobbantható végtagjaival, egy szép OPTIMALIZÁLT motorral. Nekem annó (azt hiszem) a MOHA Airborne-ban a fegyver fejlődés is tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maedve
2013.12.29. 22:43
Kommentek alapján Joke77-t leszámítva, senki se próbálta ki a játékot csak siránkozik olyan dolgokon, ami senkit se érdekel.

Ha már Ghosts-ról van szó a cikkben, inkább arról kellene beszélni, hogy PC-n kb halott a játék multija, mert egy optimalizálatlan félkész verziót adtak ki rá.

Persze évek óta egyre kevesebben játszanak vele, csak eddig még játszható volt valamennyire:
http://steamgraph.net/index.php?action=graph&jstime=1&appid=209170q202990q42690q42710&from=1288566000000&to=End+Time
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!