iPon Hírek

Command & Conquer béta

Dátum | 2012. 11. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Command & Conquer bétatesztje 2013 első felében veszi majd kezdetét és a sorozat történetének leghosszabb bétája lesz - jelentette be az EA. A cég közösségi menedzsere a C&C blogon a következőkkel magyarázta a játék fejlesztését körülvevő eddigi nagy csendet: "Úgy döntöttünk, hogy hagyjuk, hogy a játék magáért beszéljen a szokásos marketing felhajtás helyett. Ezzel együtt azonban még pár hónapig várni kell, amíg újabb információt tudunk közölni – egyszerűen nem akarunk a játékról beszélni, hanem szeretnénk inkább megmutatni."


Az új C&C, amit a BioWare Victory fejleszt, megosztotta a sorozat rajogótáborát. Generals 2 címen kezdte, aztán átváltott ingyenesen játszható modellre.

A közösségi menedzser tudomásul vette a F2P modellel kapcsolatos negatív reakciókat, és a C&C4-et emelte ki a szériából mint azt a darabot, amely nem felelt meg az elvárásoknak: "Az itteni csapat és én is tudjuk, hogy a korábbi részeknek voltak problémái, volt, amelyiknek több, volt, amelyiknek kevesebb. A C&C4 (igen, megneveztem!) különösen alulteljesített az elvárásokhoz képest. Tudjuk, mit éreztek, és sokat beszélgetünk a fejlesztőcsapattal a játékmechanikáról, programrészekről és meta-játékról az új, készülőben lévő darabbal kapcsolatban.

Mindannyiunk fejében ott a terv arról, hogy milyen irányba akarunk haladni az új Command & Conquerrel: olyan nagyszerű RTS-t akarunk készíteni, amely büszkén viselheti a C&C logót. Igen, az irány új, és valószínűleg sokan azt mondanák, hogy ez nem az "igazi" C&C, ahogy akkor is mondták, amikor a Generals megjelent.

Számomra a Command & Conquer nemcsak a Tiberiumról, Kane-ről és az őrült Yuriról szól, sokkal inkább a magával ragadó, poénos és minőségi RTS élményről. Ez az, amit szeretnénk elérni, csak másképp. Elnézve, ami a játékból eddig elkészült, és figyelembe véve a F2P játékokkal érkező szolgáltatást valóban úgy gondolom, hogy ez a játék nagyszerű Command & Conquerré válhat. Veletek, Rajongókkal együtt dolgozunk azon, hogy egyre jobbá tegyük."

Kapcsolódó cikkünk:
Feltámasztják a Command and Conquer szériát

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Oggy
2012.11.05. 15:57
Én sosem értettem eleve miért kellett a sas kabaré szintű humorfalatkákat belerakni, az erőltetett klisés átvezető videókról nem is beszélve. Nekem a C+C az a Red Alert 1,2, bár a 2ben is már voltak facepalm dolgok.

Ez a rajongókkal együtt dolgozunk dumát pedig már nem egyszer hallottam és eddig csak borzalmas torzszülöttek lettek az eredményei, pl SupCom2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Konigstige...
2012.11.05. 16:42
Az EA esetében az "ingyenes" modell újfent a pay for win vagy p(l)ay for free-t jelenti vajon?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Humbuk
2012.11.05. 18:25
Hát hát! Egyik szemem sír... Egyrészt baromi jó, hogy kihajították a C&C 4 nek csúfolt torzszülöttet az ablakon (annak elemeit), másrészt meg full olyan, mint a generals
Nem volt rossz a Generals, de én valahogy nem vagyok ezeknek a járműveknek, katonáknak, objektumoknak a híve. Nekem valahogy nem illenek bele a dolgok a képbe... A C&C 3 is kicsit ilyen volt, de még azért nem lógott ki a lóláb...

Free to playként biztos, hogy kipróbálom, de nem bízom a sikerben.
Sajnos én is az eredeti C&Cken nőttem fel (Ha sikerül elindítani, azért még elő veszem a First Decade-et) de ez már nem az igazi.

Kedves Morte:
Pedig a C&C igen is a Tibériumról,Kaneről és Yuriról szól Egyik oldalon (tibérium) van egy olyan sötét kép, hogy mivé válhat az ember, ha a föld veszélybe kerül. Másik oldalon (Red Alert) meg tükrözi azt a hangulatot, hogy milyen lehetett a hidegháború(Persze ez a Red 2 végére eléggé elhalványul). Ezek az új részek már nem tükröznek semmit, csak egy szimpla Rts-t nekem ezek hiányoznak és az izgalom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Morte
2012.11.05. 18:54
Humbuk, idézet volt, ez a közösségi manager véleménye, én is inkább veled értek egyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2012.11.06. 07:52
Red Alert 3 már csak hab a tortán, hogy kifejezzen valamit is a rajzfilm-grafikájával és az IGAZI béna amerikai sztárjaival az átvezetőkben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Humbuk
2012.11.06. 08:41
Morte: Ohh már látom Bocsi ^^

Kicsit keresgélnem kellett de megvan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ronan
2012.11.06. 09:38
Jo lenne ha itthon is lehetne kapni azt a kollekciót ami tartlamazza az elözö 17 részt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller Oggy
2012.11.06. 09:43
Hát igen, a Supcom2 tényleg torzszülött volt. Annak kellett volna CnC 4-nek lennie, Taylor bácsi meg csinálhatott volna egy RENDES SupCom 2-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sbi85
2012.11.06. 10:28
vicceltek?
a béna átvezető videók a legtutibbak az egész C&C és Red Alert szériában.
ezzel volt fémjelezve, alig volt másik játék ahol élőszereplős videókat használtak.
annyira jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2012.11.06. 19:06
sbi85
Kizárólag a RE 3 átvezetőivel volt bajom, annyira nyomják a reklámos szart benne (tuti csajok, meg David Hasselhoff bakker ?!?!) . Talán az a baj, hogy én nőttem fel(jebb), hogy igényesebbet várjak hozzá... No mindögy.
A fentebbi trailer pedig még jobb, ha a bétában még finomul. Elég zavaróan képkockahiányosak az effektek itt-ott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Riddick22
2012.11.13. 10:28
Bocs, hogy idézek a szövegből:

"Mindannyiunk fejében ott a terv arról, hogy milyen irányba akarunk haladni az új Command & Conquerrel: olyan nagyszerű RTS-t akarunk készíteni, amely büszkén viselheti a C&C logót. Igen, az irány új, és valószínűleg sokan azt mondanák, hogy ez nem az "igazi" C&C, ahogy akkor is mondták, amikor a Generals megjelent."

Na számomra RTS nevű játékok ott kezdődnek, hogy C&C GENERALS és ZERO:HOUR, Red Alert 2 azóta nem találkoztam olyannal, ami felért volna ehhez a szinthez... pedig kipróbáltam jó párat...
a videókból ez az új RTS közelít hozzájuk remélem eléri az igényeimet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!