iPon Hírek

Command & Conquer: mégis lesz kampány mód

Dátum | 2012. 09. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Annak ellenére, hogy a fejlesztő, a Bioware Victory korábban bejelentette, hogy ingyenesen játszható új Command & Conquer játékában nem lesz kampány mód a cég most megerősítette, hogy az mégis belekerül. A játék, amely eredetileg a Command & Conquer: Generals 2 címet viselte, jövőre fog megjelenni PC-re. A stúdió a sztori módról még nem közölt részleteket. A kampány módról Frank Gibeau, az EA munkatársa a következőket mondta el egy interjúban: "Egyértelművé vált számunkra, hogy a kampány mód fontos az embereknek. A free to play játékok szépsége abban rejlik, hogy könnyen lehet rajtuk változtatni, ellentétben más darabokkal, melyeken már nem igazán lehet módosítani két hónappal a megjelenés előtt. A két modell nagyon különböző, a F2P kevesebb munkát igényel, és könnnyebben tudunk vele alkalmazkodni a közönség igényeihez. Az ingyenesen játszható darabokkal a legnagyobb piacot tudjuk megszerezni magunknak, és a szolgáltatás során tapasztaltak alapján még tovább tudjuk bővíteni."
 


Sokaknak nem volt ínyére, hogy az eredetileg nem ingyenesre tervezett Generals 2-ből mégis F2P darab lesz. Gibeau megérti a felhördülés okát, és bízik benne, hogy az új modell elnyeri majd a csalódott rajongók tetszését is. "Értem én, hogy az F2P modell miért kétélű fegyver, és miért gondolják róla sokan, hogy gagyi. Épp ez az, amin a C&C segítségével változtatni szeretnénk, és jó lenne, ha más cégek is változtatnának rajta. Gibeau azt is megemlítette, hogy az EA nyitott arra, hogy konzolokra is megjelentesse a játékot, amennyiben az ingyenesség ezeken a platformokon is megvalósítható lenne.


Kapcsolódó cikkeink:
C&C Generals 2 mint F2P alapanyag
C&C: Generals egyjátékos mód nélkül indul
 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. zord01
2012.09.10. 18:59
"Gibeau megérti a felhördülés okát, és bízik benne, hogy az új modell elnyeri majd a csalódott rajongók tetszését is" - MEGAPÁDFA...

Kenjék a hajukra, játsszon vele a halál. Ez nem C&C játék, ez egy xar...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. patrik2991
2012.09.10. 19:51
Hát ezt már be..opták, miután sz@rrá lett mínuszolva a youtubeos videójuk, most betojtak, hát mostmár egyék meg amit kifőztek... nyomorék ea
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2012.09.11. 08:12
Nekem már igazából a Tiberium Wars se tetszett, pedig az még kapott jó kritikákat, de szerintem csúnyán leépítették ezt a fantasztikus sorozatot.

Az első C&C játékom a Tiberien Sun volt. Azt eddig egyik se tudta felülmúlni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TheRealTsL
2012.09.12. 10:29
A f2p online játékokat azért gyűlölik rengetegen, mert az ingyenességük miatt elképesztő sok bennük a noob és a troll. Igazuk is van. Valamilyen skill alapú szűrés nélkül csak a folyamatos morgolódás megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!