iPon Hírek

Company of Heroes filmelőzetes

Dátum | 2012. 12. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Vinnie Jones, a Wimbledon Football Club sztárja, akit A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőből ismerhettünk meg, ezzel az alkotással tér vissza a filmvászonra, azaz inkább a képernyőre, mivel a filmet mozikban nem mutatják be, csak DVD-s kiadása lesz. A filmben szerepel még Tom Sizemore (Ryan közlegény megmentése), Neal McDonough (Band of Brothers – Az elit alakulat) és a Zs-filmek örökzöld főgonosza Jürgen Prochnow is. Az alkotást Don Michael Paul (Félholt) rendezi. A forgatás Bulgáriában zajlott, és a UFO Productions végre készen áll, hogy megossza a világgal az alábbi előzetest.

A történet szerint, amely a második világháború végén játszódik egy csapat katona felfedezi, hogy Hitler pusztító titkos fegyverrel kísérletezik, és a biztonságos hazatérés helyett a nehezebb utat választják: elindulnak, hogy kiderítsék, mi áll a dolgok hátterében, és persze hogy keresztbe tegyenek a gonosz náciknak.

A kész alkotás, amely az előzetes alapján nem fog bekerülni a világ legjobb filmjei közé, március 19-én jelenik meg. A közkedvelt RTS második részének megjelenési dátuma még nem ismert, eddig csak 2013 elejét emlegettek, de a filmé alapján már tippelhetünk, hogy mikor fog kijönni.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Keksz03
2012.12.04. 15:03
azt hiszem ha hazamegyek megnézem a Band of Brothers-t megint!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bizsu17
2012.12.04. 16:19
"A közkedvelt RTS második részének megjelenési dátuma még nem ismert, eddig csak 2013 elejét emlegettek, de a filmé alapján már tippelhetünk, hogy mikor fog kijönni."
A THQ nemrég közzétett jelentésében azt írták, hogy 2013. januárról, márciusra halasztják a CoH2 launch-ot. Lehet, hogy a film miatt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. balikabo
2012.12.05. 13:22
Noh végre lesz egy ó film
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!