iPon Hírek

Cosmos ház a Coolermaster-től

Dátum | 2007. 11. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A PC-barkácsolók körében jelentős ismertségnek és elismertségnek egyaránt örvendő cég bejelentése szerint az új Cosmos termékvonaluk már az Enthusiast System Architecture (ESA) kezdeményezés jegyében készült.

Ez elvileg a gép több komponense között teszi lehetővé a kommunikációt, így a gépüket saját maguk összeállító felhasználók pontosan nyomon követhetnek mindent, ami a gépük belsejében történik.


Megjelenésre az ESA Cosmos nagyrészt ugyanúgy néz ki, mint az előző Cosmos osztály, viszont kiegészítették egy hőmérséklet-szabályozó panellel és négy érzékelővel, amelyek révén a ventilátorok teljesítményét is kézben tarthatjuk.

Végeredményben tehát az új változat hozza a már megszokott, takaros külsőt, plusz a monitoring-rendszernek köszönetően több esélyünk van időben felfigyelni az esetlegesen fellépő komplikációkra.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.13. 08:35
A PC-barkácsolók körében jelentős ismertségnek és elismertségnek egyaránt örvendő cég bejelentése szerint az új Cosmos termékvonaluk már az Enthusiast System Architecture (ESA) ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!