iPon Hírek

Cowon A3 PMP - a MindentLejátszó

Dátum | 2008. 02. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A cég A3-as hordozható lejátszója legalább annyi kodeket támogat, mint nagyobb testvére, a Q5W, alkatra viszont sokkal zsebreállóbb, mint az.

A kijelzője 800x480-as felbontású és tökéletes látványélményt biztosít. Maga a lejátszó pedig gyakorlatilag minden kodekkel elbír, amit csak hozzá tud vágni az ember: DivX 3.11/4/5/6, XviD, MPEG-4 SP/ASP, WMV 9/8/7, H.264 MP, M-JPEG, MPEG 1/2 (video), MPEG1 Layer 1/2/3, WMA, FLAC, OGG Vorbis, OGG FLAC, APPLELossless, AAC/AAC+, AC3, True Audio, Monkey Audio, MusePack, WavPack, G.726, PCM (audio).

Teljesen sima a lejátszás is (mindössze egy-két másodperces betöltési idővel), csak a vezérlése bizonytalan néha egy kissé, mivel időnkönt előfordul, hogy megcseréli az irányok értelmezését, vagy hogy egy kattintást "nem vesz észre".

Képeket is minden gond nélkül lehet nézni rajta, a kijelző adottságai ehhez is teljességgel megfelelőek és az egyes képek közti váltási idő is elhanyagolható. Itt is csak a navigációs "minijoystick" okoz néha gondokat, mivel nem olyan egyszerű úgy lenyomni, hogy közben ne mozdítsuk el semerre se.

Kiválóan támogat mindenfelé zenét és dokumentumot is, de talán még jobban jöhet időnként a felvevő-képessége: rögzíthetünk vele mobil TV-adásokat, FM-rádiót, mikrofon audiot, vagy egy külső forrásból származó audio/video tartalmakat is.

Végeredményben tehát egy igen kellemes kis lejátszó, könnyen hordozható, mindent támogat, így remek választás lehet a letöltött filmek rajongóinak - amennyiben szemet tudnak húnyni a kissé talán lassú felhasználói felület és az enyhén bizonytalan vezérlés felett.

Az Amazonnál 30 GB-os változatban $319, 60GB-osban $349 ellenében kapható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!