iPon Hírek

Crimson Alliance: új akció rpg XBLA-ra

Dátum | 2011. 06. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A képen látható bájos hölgy szépségversenyt nyerni nem fog ugyan, de fellépése már biztosított a Crimson Alliance című játékban, melyet az Age of Booty fejlesztőcsapata, a Certain Affinity készít.

Az akció rpg idén nyáron fog megjelenni exkluzívan Xbox Live Arcade-re. Három játszható kasztot kapunk az orgyilkos, a varázsló és a zsoldos személyében, mindhármuknak öt speciális képessége lesz, melyeket szokás szerit idővel tovább fejleszthetünk. Co-opban maximum négyen játszhatunk majd együtt neten keresztül és egy gép előtt is. Meg is éri majd kooperatívan játszani, mert létrehozhatunk olyan támadássorozatokat, amelyekben a különböző kasztok képességeit kombinálhatjuk.

A Certain Affinity az elmúlt években Call of Duty és Halo térképcsomagok fejlesztésével is foglalkozott, ők úgy gondolják, ez felkészítette őket, hogy az akció rpg műfajban is szerencsét próbáljanak.

"Ez volt az egyik ok, amiért létrehoztam ezt a céget: szerettem volna egy akció-rpg-t készíteni, fejlett mesterséges intelligenciával, fantasztikus fizikával és magával ragadó játékmenettel, amelyet kisebb baráti társaságok is együtt játszhatnak, akár egy szobában vannak, akár a világ különböző részein." - nyilatkozta a Certain Affinity főnöke, Max Hoberman.

"Végre elmondhatom, hogy sikerült, a Crimson Allience ez a játék."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Fuxy0322
2011.06.02. 16:22
D3 előtt lehet jó lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!