iPon Hírek

Criterion: Mindig van hova fejlődni

Dátum | 2009. 06. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Burnout Paradise fejlesztője, a Criterion állítja, hogy szerinte még nem aknázta ki teljesen senki a PlayStation 3-ban és az Xbox 360-ban rejlő erőt. Aki ezt állítja, az egy kicsit bolond. (Vagy minket néz annak.) "Ez a bizonyítéka annak, hogy nem te vagy a legjobb" - nyilatkozta a technikai igazgató Richard Parr. "Azt jelenti, hogy kifogytál az ötletekből."

"Mindig találni új módokat a dolgok megvalósítására, a kötöttségek feloldódnak. Nem csak egy új konzolgenerációval, de minden egyes játékkal amit csinálsz, ott a lehetőség." - tette hozzá Alex Fry vezető mérnök. "Legyen ez akár egy folytatás vagy egy teljesen új játék, megtanulsz dolgokat másképp csinálni...jobban. A gátak leomlanak, mert folyamatosan tanulunk. Jó dolog azt mondani, hogy valamiből kihoztad a maximumot, de nincs semmi értelme."

Fry és Parr ezeket a 'Burnout Paradise: technikai visszatekintő' interjújában mondta el a Digital Foundry-nak (Eurogamer). A játékhoz a napokban érkezett meg a Big Surf Island kiegészítő, így stílszerű volt megejteni egy ilyen jellegű beszélgetést. A BP még mindig egy kiemelkedő darabnak számít a jelen generációs konzolokon futó multiplatform versenyzős játékok közt, remek motorja van. Arról beszélgettek, hogy hogyan tudtak egy olyan világot megteremteni, ami egyformán jól teljesít PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is, míg más stúdióknál kollégáiknak ezzel igencsak meggyűlt a baja.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. twollah
2009.06.15. 04:41
VISSZA A HIRHEZ

Szerintem ez a normalis hozzaallas egy fejlesztoceg reszerol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dragon83
2009.06.15. 08:20
Ez egy nagyon szimpatikus nyilatkozat volt. Igaza is van, elég csak mondjuk a PS2-re gondolni, amelyen az évek múltán egyre jobban kiaknázták a lehetőségeket, és ahhoz a hardverhez viszonyítva nagyon szép játékokat készítettek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zaki27
2009.06.15. 17:05
Ha nem mondanák ezt a fejlesztők, akkor nem lenne fejlődés. És tényleg ez a normális hozzáállás, ők akarnak többet mutatni, jobbat csinálni, így kell ezt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!