iPon Hírek

Cross-platform játék lesz az EVE: Valkyrie

Dátum | 2016. 04. 22.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az EVE: Valkyrie már megjelent Oculus Riftre és HTC Vive-ra, idén jön a Playstation VR verzió is. A rajongók már régóta kérték, hogy legyen lehetőségük a cross-platform játékra, bármelyik kijelzőt választják is - most megkapják. Reykjavikban tartják az idei EVE Fanfestet, ahol a "szokásos" panelek mellett olyan speciális eseményekkel is készültek, mint például az EVE-style fodrászat, cosplay-verseny, az Amarr Bajnokság döntője, vagy a fejlesztőkkel eltölthető jótékonysági est az izlandi gyermekkórház javára. A cross-platformos örömhírt Owen O’Brien, a játék executive producere jelentette be a megnyitón, miután felidézte az EVE eddigi sikereit. „Azt akarjuk, hogy együtt repüljetek és haljatok meg – mindannyiunk számára fontos dolog, hogy határok és korlátok nélkül játszhassunk egymással.”
Az EVE: Valkyrie a kezdetektől VR játékként készült és a bejelentés fontos lehet azoknak, akik amiatt aggódtak, hogy a játékosbázist behatárolja majd, hogy melyik VR szemüveget hordja. Így azonban sokkal könnyebben talál majd mindenki társakat a kalandjaihoz, még akkor is, ha a jelenleg elérhető és megvásárolható VR készülékek száma meglehetősen véges. A Playstaton VR-os verzió kijöveteléről még nincs sok információ, de az EVE: Valkyrie már elérhető lesz a készülékre annak megjelenésekor. Számítani lehet a játékosok számának meredek növekedésére is, köszönhetően annak, hogy a Playstation 4-hez való szemüvegnek van egyelőre a legkedvezőbb ára.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Ch00ler
2016.04.22. 15:12
Valaki tolta mar ezt a Valkyre-t?
Valahogy meg nem jutott el hozzam egyetlen "Hű, azannyát" kategoriaju informacio sem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. peti198706... Ch00l...
2016.04.22. 16:05
Az a válasz: "-Bele se kezdj." Láttam mi fán terem, s szerintem fát tévesztettek. Marketting az van de a játék elmarad a beharangozás mögött. Egy orosz rulett jobban megteszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ChoSimba
2016.04.22. 21:06
Én még csak jót hallottam róla. Mondjuk lehet hogy az pont mind fizetett hirdetés volt, szóval bármi lehet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Laca86
2016.04.23. 17:50
[LINK]

Én a videó alapján egész jónak találtam.!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR Laca8...
2016.04.23. 18:24
Inkább Star Citizen Arena Commander. Igaz messze van még a VR ready Star Citizen, de majd lesz. Na meg ennek a gyerek véleménye nekem nem sokat ér.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!