iPon Hírek

CrossFireX Alienware asztali gépekben

Dátum | 2008. 04. 29.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Alienware AMD-alapú, Aurora ALX rendszereiben már megtalálható a CrossFireX-technológia, azonban el kellett telnie pár hétnek, amíg az Area-51 termékvonalat is elérte a technológia.

Az AMD CrossFireX-technológiájával akár 4 GPU-t is egymás mellé tudunk társítani, hasonlóan az NVIDIA Quad SLI-jéhez. Például két darab ATI Radeon HD 3870 X2 kártyát rakhatunk egymás mellé, amik mindegyike két-két darab grafikus maggal rendelkezik, így jókora számítási teljesítményt lehet elérni.

Az Alienware számítógépgyártó bővítette az Area-51 számítógépeit, mostmár nemcsak NVIDIA Quad SLI-t, hanem ATI CrossFireX-technológiát is támogat az asztali gép.

"Két grafikus kártyán négy GPU-val a CrossFireX nem csak intenzív, életszerű grafikát nyújt, hanem nyers számítási teljesítményével is kiemelkedik, amivel manipulálni és navigálni lehet a valós 3D környezeteket/ben úgy, ahogy még sohasem tapasztalhattuk meg." - áll az Alienware sajtóközleményében.

"Ez óriási." - nyilatkozta Marc Diana, az AlienWare termék marketing menedzsere. "Az egyik legnagyobb ok, hogy a vásárlóink Alienware rendszereket válasszanak, az a példátlan grafikus teljesítményük. CrossFireX lehetőséggel kiegészítve az Area-51újra megerősíti a helyét a világ legjobb játékrendszerei között."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!