iPon Hírek

Crysis 3 - már kész volt a Wii U verzió

Dátum | 2013. 03. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Amikor tavaly arról kérdezték a Crysis 3 alkotóit, hogy lesz-e Wii U verziója a Crysis 3-nak, nem mondtak határozott igent, vagy nemet, de nem zárták ki a lehetőségét. Januárban aztán Cevat Yerli eloszlatta az utolsó pletykákat és reményeket is: kiderült, hogy valóban tervbe volt véve a dolog, de a Nintendo és az EA nem tudtak megegyezni. Amíg folytak a tárgyalások, addig a Crytek nem tétlenkedett, a háttérben ténylegesen elkészítették a Wii U verziót, amely majdnem készen is állt a megjelenésre. "Valóban futott a Crysis 3 Wii U-n" – nyilatkozta Yerli egy interjúban. "Már nagyon közel voltunk a megjelenéshez, de a Nintendo és az EA között nem jött létre üzleti megegyezés. Mivel a mi cégünk nem adhat ki magától címeket Wii U-ra, mivel nincs kiadói engedélyünk, ezért a Crysis 3 Wii U verziója halálra lett ítélve." Jó lenne azt gondolni, hogy a Wii U verzió halála gyors volt és fájdalommentes, de mivel a Crytek egy éven át dolgozott az elkészítésén, ez nem hangzik valószínűnek.
Kép: gamerant.com
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. subidubimo...
2013.03.04. 21:48
Lehet, hogy a fejlesztések előtt kellett volna tárgyalni velük?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.03.05. 07:50
Biztos nem úgy álltak neki dolgozni, hogy nem fognak "alkut" kötni. : ) Megvesznék, ha egy évig dolgoznék rajta és nem lenne értelme... Legalább nem hivatalosan kidobhatnák. Ilyet még a Gearbox sem érdemelt volna az Aliens-el, feketén még azért ér valamit. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dfsz34
2013.03.05. 09:39
Nem nagyon értem ezt, mindegyik félnek érdeke lenne kiadni. Talán az EA érdeke kicsit erősebb, mert már beleőltek egy csomó időt a fejlesztésbe, de a WII U eladások nem állnak valami fényesen és nagyon jól jött volna nekik egy Crysis3, mert lehet, hogy sokan nem új videokártyát vettek volna inkább, hanem egy Wii U Crysis3 kiadást.

Kijönnek a next gen konzolok a riválisoktól és a Wii U-t meg csak a bolond vesz, főleg, ha ilyen jó stratégiai érzékkel tárgyalnak a húzónevek kiadásáról.Azt gondolják, hogy a Márió meg a kapcsolódó karakterek sokadik reinkarnációja meg a hasonszőrű programok majd eladják a többihez képest gyenge konzolukat? Nekem Wii-m van, azt jó áron meg tudtam venni és kisgyerek szeret is vele játszani, az egy jó választás volt részermről, de Wii U-t semmilyen körülmények között nem vennék ha már nagyobb a gyerek, inkább Ps4 vagy az új Xbox. Ott nem lesz gond a Crysis3-al sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. homeware
2013.03.05. 12:15
dfsz34-nél a pont. A Nintendo megint töketlenkedik, a Wii U-t sem fogja sokra vinni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!