iPon Hírek

CS: GO - Overwatch program

Dátum | 2013. 05. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Valve új, Counter-Strike: Global Offensive-hez tervezett programja, az Overwatch arra szolgál, hogy maguk a közösség tagjai intézkedhessenek a problémás játékosok ügyében. A program keretében bizonyos játékosok felügyelői címet fognak kapni olyan statisztikák alapján mint pl. győzelmek aránya vagy a játékórák száma. Ezek a felügyelők megnézhetik azokat a felvételeket, amelyek olyan meccsekről készültek, amelyekről csalásokat vagy visszaéléseket jelentettek, és eldönthetik, hogy szerintük mi történt (a visszaélések elkerülése végett a meccsen résztvett játékosok neveit megváltoztatják). A kollektív döntés megszületése után a Valve eldönti, hogy szükség van-e kizárásra, a különböző felügyelők pedig jutalmat kapnak, ha döntésük egységes volt. Ez a folyamat a League of Legends Tribunal programjához hasonló, melyet a Riot Games vezetett be nemrég, hogy kigyomlálja játékából a csalókat és a rendbontókat. A Valve elmondta, hogy a rendszer jelenleg bétában van, egyelőre próbaügyekkel tesztelik működését és az eredményeket gondosan ellenőrzik és elemzik, hogy finomhangolhassák a rendszert. A terv az, hogy hosszú távon az egész Overwatch programot a közösség irányítsa.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Zelbacsi
2013.05.28. 12:43
cél: "counter terrorists win!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Enno
2013.05.28. 13:17
háát, ha a tapasztalatokra alapoznának tudhatnák hogy a sok kis ovis poénból majd mindent lehúz. De az értelem nem kor függő az idősebbek közt is tuti lesz van és volt is ilyen. Szerintem, ez elég bizonytalan segítség. Max arra jó hogy szemezgessék nekik elő a videókat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Okoolics
2013.05.28. 16:13
"A program keretében bizonyos játékosok felügyelői címet fognak kapni olyan statisztikák alapján mint pl. győzelmek aránya vagy a játékórák száma."

Ha sikerül azokat az úgynevezett "TOP" tapasztaltabb játékosokat megfogni és még a Valve meg is "fizeti" Őket akkor nem lesz ez annyira rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Phantomstr...
2013.05.28. 17:04
Ezek szerintem inkább afféle ingyen adminonk lesznek, akik majd nem állnak alkalmazásban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Spr1nG
2013.05.28. 19:25
Az a gond, hogy a csalók nagy része bizony jó statisztikával rendelkezik. Vagy is, ők lesznek a felügyelők...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. patrik2991
2013.05.28. 23:01
Spr1nG: na pont ezért nem értem én is a dolgot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. asdsa
2013.05.29. 15:46
Hát azért olyan csaló nincs, hogy naponta felmegy cheattel csak azért, hogy napi 1-2 ezer fraget összesedjen és le sem bukik, nem kap bant, nem unja meg. (főleg ha még fizetett is a játékért)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Enno
2013.05.29. 16:58
1-2 ezret nem de párszázat simán, vannak olyan kis kretének akik arra élveznek ha az aim wh combo helyette dolgozik. Source is meg a GO is meg van eredetibe és bizony olykor-olykor akadni igen "különös" emberekbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!