iPon Hírek

CS: Source Mac verzió érkezik

Dátum | 2010. 06. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Valve bejelentette a Counter-Strike: Source érkezését Steam Play-re, ami annyit tesz, hogy a taktikai shooter mostantól Mac-en is játszható lesz. Mi több, játszhatnak a PC-sek ellen is. Ezt megünnepelvén a kezdőárat is lenyomták €5,1-ra. Az akció mindössze két napig tart, úgyhogy akit érdekel, érdemes most lecsapni rá!

További jó hír, hogy egy kicsit fel is tupírozták a Source-ot, jöttek player statok, achievementek, jobb ponttáblázat és Death Cam (ennek segítségével meg tudod nézni ki lőtt hátsón). Ezen kívül volt még néhány bugfix és motorfrissítés is. A counter-Strike: Source még 2004-ben jött ki, aki nem ismeri, annak röviden annyit róla, hogy: BOOM! HEADSHOT!

CS életérzés (Pure PWNage ep.5):

Everyone runs faster with a knife. :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. pietro84
2010.06.24. 13:00
Hát ennek a srácnak videón van baja bőven
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Magrathea
2010.06.24. 13:21
Anno 2004-ben sokan nézték a Pure pwnage show-t. Vicces volt, van egy pár aranyköpés onnan. Pl.: "You can take a n00b to water but you can't make a n00b drink."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. maláj
2010.06.25. 00:19
nagyon gyenge színész ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. geriivagyo...
2010.06.25. 07:12
Meg is érkezett az említett frissítés,(a PC s verzióról beszélek) tegnap volt az első napja és azt kell hogy mondjam, ritka gyenge lett! Ennek a játéknak nem killcam ről és achievementek ről kell szólnia! Nagyon örülünk neki, hogy milyen szép a boom efekt, van láng meg füst, játék közben és körök végén mindenféle felirat takarja ki a képet azzal az indokkal hogy archievment meg mvp.. de mégis kitérdekel? Derekon lövöm az enemit és fejest ad.. kösz. Nekem az fps em kevesebb mint fele lett, (eddig stabil 100 volt most van hogy 20 alá esik) ami tekintettel arra hogy mégis csak egy fps játékról van szó nem mellékes! Tettem egy gyors interjuvolást Source os baráti társaságom közében és mindenkitől a fikát hallom és azt, hogy ha ezzel nem kezdenek valamit valószínűleg abbahagyják (ami verseny szintű játékosoknál talán nem is kis szó). Az ilyen apró idegesitő dolgokat most nem ecsetelem mint a hangok, scoreboard és a gránát dobás. Nem tudom hogy ez most a Mac es verzió megjelenésének köszönhető e, de nagyon remélem hogy gyorsan kezdenek vele valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. bmilu
2010.06.25. 19:36
geriivagyok:Valóban ritka silány lett ez az új Update! Mindenhol azt lehet róla olvasni hogy nem tetszik az embereknek, aki kipróbálta osztja ezt a véleményt! FPS nekem is jóval felére csökkent nevetségesek az új dolgok benne, fölöslegesek és idegesítőek! Vissza a régi CSS-t!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. geriivagyo...
2010.06.26. 09:47
bmilu: így igaz, követeljük vissza a régi csst! (ebben a percben telepített a cs új update et, indítom is meglesem mi javult, már ha javult valami...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. petkooo
2010.06.26. 09:54
Nekem tetszik az új css! Mondjuk még kicsit bugos de majd kialakul mint a régebbi változat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. geriivagyo...
2010.06.26. 10:16
Nah a következő történt: beléptem és legnagyobb meglepetésemre 100 fps fogadott. HURRÁ! Bár ATI/AMD karisok eddig is állitották hogy kb ugyanannyi fps ük van. Néha még megakad a kép, killcam már nem idegesít mert kikapcsoltam (options => multiplayer => advenced). Egyre játszhatóbb lesz ez remélem.. (a gránát dobás és a hangok továbbra is szörnyűek )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. NKing
2010.06.28. 09:12
petkoo: Hát elég sovány vígasz ez, lévén a játék 2004-ben jött ki. Azért 5 év alatt már csak-csak el kellett volna jutni oda, hogy ne legyen egy bughalmaz, és ne kelljen a CS community-nek visszatáncolni a régi HL1 motoros verzióra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!