iPon Hírek

Csendes és hűvös áramellátás

Dátum | 2007. 08. 29.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A Thermaltake megalkotta az eddigi legcsendesebb hűtéssel ellátott tápegységeket, a QFan Toughpower 500W W0151-et és a 650W W0163-at, amelyek kiválóan alkalmasak olyan rendszerek áramellátásának biztosítására, amelyeknél bármilyen okból kifolyólag fontos a csendes üzemelés - erről ugyanis különösen hathatósan gondoskodnak a QFan ventilátorának egyedi tervezésű lapátjai és a teljesen nyitott burkolata. A beszívó nyílást is kimondottan úgy tervezték, hogy a lehető legjobban csökkentse a szélszügást. Mindent egybevetve, a QFan mindössze 17.1 dBA zajt gerjeszt, miközben változatlanul garantálja a csúcsteljesítményt is. Maximálisan megbízható és hatékony, amit mi sem mutat jobban, mint a 120.000 órás MTBF-értéke (vagyis átlagosan ennyi időt bír ki bármiféle meghibásodás nélkül).

A QFan négy, egyenként 12V-os kimenettel, összesen 52A-rel gondoskodik a kellően sima és stabil ellátásról, amely a legkomolyabb fogyasztású eszközök igényeinek is megfelel. A Thermaltake QFan Power Supply sorozat emellett számos különböző GPU-konfigurációt is támogat, így tökéletesen alkalmas mind az AMD, mind pedig az Intel csúcskategóriás, többmagos processzoraival ellátott gépeket alkalmazó munkaállomásokhoz is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.29. 12:21
A Thermaltake megalkotta az eddigi legcsendesebb hűtéssel ellátott tápegységeket, a QFan Toughpower 500W W0151-et és a 650W W0163-at, amelyek kiválóan alkalmasak olyan rendszerek ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!