iPon Hírek

Csendes szuperhűtő

Dátum | 2007. 10. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | FŐ EGYSÉG

Legújabb alkotásával, a Silent Square EVO CPU hűtővel azokat a játékosokat célozta meg az ASUS, akiknek a játszmái nem csak nagy teljesítményt, de emellett csendes működést is igényelnek a gép részéről.


A termék nevében az EVO az "evolution" rövidítése, ami jelen esetben arra utal, hogy a hűtő egy dinamikus ventilátorsebesség-szabályozó készletet használ, amivel még hatékonyabban képes megoldani a legújabb négymagos processzorok hűtését - olyannyira, hogy ezzel a fejlesztéssel már a vízhűtésű rendszerek teljesítményével is vetekedhet.


A 9 cm-es ventilátor az ASUS innovatív tervezésének köszönhetően a burkolaton belül kaphatott helyet és ezáltal a légáramlást is maximalizálhatták, míg a hűtő belsejében elhelyezett feszültségszabályozó pajzs a környező VRM-ekhez (feszültségszabályozó modulok) tereli a fuvallatokat, és így 10-15 fokkal is képes csökkenteni azok hőmérsékletét.

Az Asus Silent Square EVO egyaránt támogatja az Intel Core 2 Extreme / Core 2 Quad Quad-Core CPU-kat (LGA775), valamint az AMD AthlonTM64 FX/X2 Dual-Core processzorokat (939/940/AM2) is. Ennek a széleskörű kompatibilitásnak és a 130-160W közti fogyasztásának köszönhetően ez a hűtő ideális megoldás a processzor-tuningolók számára is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.12. 09:39
vissza a hírhez

Legújabb alkotásával, a Silent Square EVO CPU hűtővel azokat a játékosokat célozta meg az ASUS, akiknek a játszmái nem csak nagy teljesítményt, de emellett csendes működést is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!