iPon Hírek

Cserélhető szenzorral jön a Mad Catz extrém gamer egere

Dátum | 2015. 01. 10.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Mad Catz az idei CES alkalmával egy igen érdekes, moduláris felépítésű gamer egérrel jelentkezett, amely a R.A.T. Pro X nevet viseli. Az újdonság amellett, hogy extrém dizájnnal rendelkezik, sokoldalúan módosítható is, hála a moduláris felépítésnek és a rengeteg csereopciónak. A Mad Catz a R.A.T. Pro X elődjét öt évvel ezelőtt mutatta be, így a friss termékkel méltó módon lehet megünnepelni a szép évfordulót.
Az egér alján egy moduláris fiók fogadja a különböző szenzorokat – mert ennél a terméknél eldönthető, hogy optikai, vagy inkább lézeres szenzorral akarjuk-e használni, és ha a döntés megszületett, másodpercek alatt lebonyolítható a csere folyamata. A későbbiekben friss szenzorokra is lehet majd váltani, a teljes egér cseréje nélkül.
Ezzel együtt az egér görgője is tetszés szerint módosítható, hála a különböző mintázatokkal ellátott gumigyűrűknek, amelyekből egyelőre háromféle példány készült. A görgő kattanásának erőssége ugyancsak testre szabható, plusz horizontális görgetési opció is jelen van a lehetőségek között.
A R.A.T. Pro X esetében ezzel együtt az egér felső borítása, illetve az oldalsó ujjtámaszok is cserélhetőek, színek tekintetében azonban nincsenek extra opciók, legalábbis a fentebb látható választékon felül. A lenti videó segítségével kicsit közelebbről is megismerkedhetnek az érdeklődők az újdonsággal.
A vállalat bejelentéséből sajnos nem derül ki, hogy az új egér pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, így az sem tudható, mennyibe kerül majd az alapcsomag.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. DogTheDog
2015.01.10. 15:36
Igy kepeken tetszik,de nem szeretnem,ha ezzel felallitananak egy trendet.
A sok allitasi lehetoseg ellenere nem tunik kenyelmesnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kunrichard
2015.01.10. 16:40
Hát a Saitek R.A.T 9-kiindulva biztos lesz vagy 50 ropi ha nem több. De elég pofás cucc. mondjuk a Logitech G502-őt biztos nem cserélem le pár évig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KaiotEch
2015.01.10. 17:28
Hát ez szuperjó. Őőő egy takarítási útmutatót is adnak mellé?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lann
2015.01.11. 11:51
@KaiotEch
Első dolog volt ami az eszembe jutott.
Szép és jó, mutatós, de ha nem havonta 1x nyúl hozzá a "gamer" aki használja, akkor igen csak undorítóan fog kinézni néhány nap után, köszönhető a remek designnak. Kár, hogy ezt nagyon kevés gyártó veszi figyelembe, és nálam pl. már itt meg is bukott a termék. Tovább tartana ezt letisztítani mint amennyi időt ténylegesen használja az ember. Habár biztos van, akit ez nem zavar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Unlimited1
2015.01.12. 09:15
Volt Mad Catz egerem. Még hozzá a csúcs egerük, a vezeték nélküli.
Annál nagyobb borzalom,még nem volt a kezeim közt. Egy megbízhatatlan, ócska, design termék! Tele van a fórum vele, hogy a szenzora megadja magát garidő lejárta után. 1 évet adnak rá. Vicc az egész! Senkinek nem ajánlom! Mindenki kerülje messzire, ha nem akar nagyon sok pénzt kidobni az ablakon!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.01.12. 15:36
Még szerencse, hogy cserelheto a szenszor is az egeren! Egy ev gari utan cserelhetsz az ujabb szenszorra, mert a regi ugy is bekrepalt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!