iPon Hírek

Csiszolódik a Path of Exile

Dátum | 2013. 11. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Diablo szerű hack&slash stílusú játékok előtt el lehet tölteni egy fél életet, ha jól van összerakva a darab. Az Új-zélandi Grinding Gears ingyenesen játszható anyagát már mi is nyúzzuk egy ideje, hamarosan meg is érkezik róla a cikkünk, közben viszont a játék folyamatosan alakul is. A Path of Exile a legújabb frissítésével módosítottak a játékegyensúlyon és behoztak egy új játékmódot is, ez a Descent: Champions mód. Ennek keretein belül a játékosok egymással versenghetnek, hogy ki él túl a leghosszabb ideig, gyűjti be a legtöbb tapasztalati pontot és ér a legmélyebbre a helyszínül szolgáló kazamatában. A résztvevők mind streamelik az előrehaladásukat, ha pedig valaki meghal, az bejelentésre kerül a közönségnek. Ami a kiegyensúlyozást illeti, gyengítették picit a Purity aurát és behoztak 3 újfajta elemek ellen védő rezisztens aurát, amik hatásosabban védenek 1 adott elem ellen mint a Purity aura, amelyik mindegyik ellen véd. Jöttek be új receptek az árusoknál, köztük titkosak is valamint a Race jutalmak is változtak, hogy kiegyensúlyozott maradjon a következő szezon is. Az alanti videóból többet is megtudhattok, a teljes patch leírás itt található. A Path of Exile sokak szerint az a játék, aminek a Diablo 3-nak lennie kellett volna, ráadásul ingyenes. Ennek igazságtartalmára majd igyekszünk mi is kitérni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Supra
2013.11.14. 14:38
A játék nagyon király, de a vége ISZONYAT aránytalan. Rangerrel konkrétan képtelenség megcsinálni.
Addig farmoltam a karaktert, amíg már nemigen kap XP-t sehol - de az hülyeség, hogy azért kell belőle katonát csinálni, hogy a végén ki lehessen nyírni a dögöt!
Azt hittem, hogy ezzel is kezdenek valamit :-(
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. i2k010
2013.11.14. 14:40
Én kifejezetten jól érzem magam a játékkal.
25-ös szint, Witch.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. madcaptain
2013.11.14. 14:54
A witch betaban is jo volt, alacsony szinten meg tokmindegy mi vagy, faceroll csupaszon is.
Vaal szerintem rohejesen konnyu ranger-el peldaul, melee-vel meg idegolo orokketarto rohangalas ha nincs eleg jo geared.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. nemlehet
2013.11.14. 15:00
Óóó a Scepter of God Hogy mennyit káromkodtunk mire megcsináltuk. Tényleg baromi aránytalan. SOHA nem volt gondom egy boss ellen sem a Rangerrel egyetlen egyszer sem haltam meg, de ott kb 50x.... Teleport 1-2 lövés, halál, teleport 1-2 lövés halál módszerével sikerült megcsinálni. A Shadow aki velem volt általában el se jutott odáig, hogy megüsse.

Amúgy tényleg jó játék, csak szerintem megfelelő gem-ekkel a ranger aránytalanul erős. Óriási Range, nagy atck speed, jó nagy sebzés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Whysper
2013.11.14. 15:16
Nem tudom Én vér mágiás meleet csináltam kétkezes csatabárddal. egy kis elementál db meg elemental dmg bonus aura + mágikus shield és life steal---- ráadásul cleavelve ütök ,de az arany emberek is 1 ütések! )) Egy ellenfelem van és az a NET LAG... ha nem ütök meghalok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim Whysp...
2013.11.14. 15:23
Az nekem is faceroll volt merc Act2-ig ... onnan már tömény szívás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Supra
2013.11.14. 16:30
jah, nekem 30 portal scrollba fájt, mire kinyírtam (odaállt a bejárathoz egy dög, bementem, 2 lövés és agyoncspott), aztán átváltozott, és a pálya másik feléről ölt meg... köcsög... :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Supra
2013.11.14. 16:31
Amin még lehetne csiholni, az a különböző eszköz-mahinátorok random működése. Inkább legyenek ritkábbak, de lehessen tudni, mit csinálnak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim Supra
2013.11.14. 16:42
Pontosan mire gondolsz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2013.11.14. 18:13
Az item-módosító/fejlesztő tokenekre gondol. De szerintem jó ez így randomon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Supra
2013.11.15. 07:23
jaja, konkrétan. a slot szám, a slot szín és összekötés módosítókra gondolok: Nagy nehezen összejött 10 a szin módosítókból, ez nem volt elég ahhoz, hogy a közelébe járjak a kívánt eredménynek... Azért ez eléggé hangulatrontó...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Supra
2013.11.15. 09:09
Akkor az a Jeweller's Orb, meg az Orb of Fusing lesz ... nevezzük már nevén a gyermeket!

Fogod a cuccot, rákattintasz, aztán beírod chatbe hogy /itemlevel ...

Megvan hogy hány gem slotot kaphatsz maximum egy bizonyos itemlevel intervallumban. Annak az esélye hogy pont a maximális számú slotot, vagy a maximális számú linket kapod Orb-ot használva, kevesebb mint megnyerni a skandináv lottót (sarkítva, de tényleg rohadt nagy szerencse kell hozzá) ...

Ebből is láthatod, hogy a 10 az nem mennyiség, a kívánt eredményt eléréséhez, 2-3 stack (40-60 darab) Orb-ot is el szoktak használni, de annak meg ugye semmi értelme olyan cuccon ami nem kerül legalább 2 Exalted Orb-ba ...

Ez így jó ahogy van, nem hiába volt 2 évig bétán a játék, nagyobb számok teljesen felborítanák az egész játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!