iPon Hírek

Csúcs-PC lottónyerteseknek

Dátum | 2008. 02. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Túl sokat még eddig nem lehetett hallani a Maingear-ről, de láthatólag mégis kellően kitettek magukért, mivel még az NVIDIA is őket bízta meg az új, 3-as SLI rendszerük bemutatására szánt gépek összeállításával.

Ez az Ephex névre hallgató szépség pedig az egyik felső kategóriás darabjuk, felpörgetett négymagos Intel processzorral (3.8 GHz), 3 GeForce 8800 Ultra-val (ezekben fejenként 768 MB memóriával) és 2 GB Corsair memóriával (a memóriák krémje). Alaplapként EVGA-t kapott, 680i chipsettel a 3-as SLI-nek megfelelően, integrált 8 csatornás HD audióval, vízhűtéssel a CPU-nak és opcionálisan a GPU-(k)nak, 2 Raptorral, egy 750 GB-os Seagate merevlemezzel és 2 20x DCD +/- RW (inkluzíve Lightscribe) meghatjóval.

Gyönyörű a burkolata is, már majdhogynem eleven és ténylegesen fellobbanó kék láng-mintákkal. Természetesen ennek a csodának megvan az ára is, és az nem is kevés: $6677 - amit ráadásul még $7160-ig is fel lehet vinni, ha még több mindent szeretne bele az ember, de le is lehet "degradálni" $2500-ig, ha kevesebbel is beéri. Ezen felül a cég természetesen egyéni kívánságok szerint is összerak bármilyen gépet, amíg csak bírja a megrendelő pénztárcája.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások