iPon Hírek

Csúszik a BioShock 2

Dátum | 2009. 07. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Take-Two bejelentette, hogy egészen biztosan csúszni fognak a BioShock 2 megjelentetésével, méghozzá nem is keveset. Hasonló sorsra jut még a Mafia és Max Payne folytatás is.

Ben Feder vezérigazgató korábban még azt az ígéretet tette befektetőinek, hogy 2010 elején kihozza a játékot, ám a jelen állás szerint úgy tűnik, hogy legjobb esetben is a 2010-es gazdasági év (jövő novembertől kezdődik) elején jön majd csak ki a neves FPS folytatása. 4 stúdió is érintett a dologban, a fő fejlesztő a 2K Marin, a multiplayerben a Digital Extremes segít be, valamint közreműködik még a 2K Australia és az Arkane Studios is.


"A döntés, hogy elcsúsztassunk egy játékot sohasem könnyű, főleg egy olyan rendkívüli várakozásnak örvendő produktummal, mint a BioShock 2" - nyilatkozta Feder. "Úgy éreztük, hogy létfontosságú, hogy még egy kis időt áldozzunk a címre, hogy a rajongók biztosan azt kapják amit várnak, és amit megérdemelnek."

"Ennek eredményeképp néhányat a legjelentősebb címeink közül - beleértve a BioShock 2-t, a Mafia II-t, a Max Payne 3-at és a Red Dead Redemptiont - átcsúsztatunk a következő gazdasági évre."

Feder említette még, hogy új "kiskereskedelmi környezetbe" kívánnak elhelyezkedni, ez talán azzal magyarázható, hogy a cég tart a gazdasági válság és az óriási karácsonyi kínálat rizikójától... 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. myckie2
2009.07.14. 20:45
VISSZA A HIRHEZ

Igaz sokak számára ez rossz de nekem szerencse mert akkor már megvehetem megjelenés előtt az új gépem így nem maradok le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2009.07.14. 22:23
amugy érthető, nem akarják karácsonykor megjelentetni, akkor jelennek meg a konkurencia termékei, sztem márciusban fog megjelenni, h az usernek legyen pénze a következö játékhoz....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LavX
2009.07.15. 20:33
Nekem az első rész egy hatalmas csalódás volt. (Mondhatni pénzpocséklás)
Még hangkártyát is vettem hozzá, hogy ne recsegjen, kattogjon, de hiába. Igaz, hogy csak DirectX 10-ben próbáltam vele játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Adriján
2009.07.16. 09:33
Nekem a pár helyen elejtett grafikai igénytelenségen kívül (ronda arcok) minden más bejött.. sztem marha jó hangulata volt és a története is tetszett. Akkor még 7600gt-m volt szal kb mindent húzhattam minimumra de ettől függetlenül simán játszható volt.. am nemtom LavX neked mitől recsegett úgy a hang, a saját alaplapi sz..om elvitte minden gond nélkül.

Am kinek pénzpocsékolás? Neked v a fejlesztőnek-kiadónak? Mer ha neked, 1 demo v esetleg a teljes játékról készült illegális másolat kipróbálása után bőven eldönthetted volna hogy áldozol rá pénzt v hagyod a francba..
Másrészt elég jó eladásokat produkáltak vele, sőt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!