iPon Hírek

Csúszik a BioShock Infinite

Dátum | 2012. 12. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Amikor Rod Fergusson - aki korábban az Epic Games-nél a Gears of War franchise rendezője volt - csatlakozott a csapathoz, tett egy javaslatot. Ránézett a játékra, aztán ránézett az időbeosztásra, majd azt mondta, hogy sokat jelentene, ha adnának neki még 3-4 hetet hibajavításra és polírozásra. Ken Levine tudta, hogy a sajtótól ezért még kapni fog, de vállalta a dolgot. Az új dátum így március 26.

A játéknak már nem ez az első csúszása és korábban kihagyta az E3-at és a Gamescomot is, de a Levine szerint ettől még nem kell semmi drámaira gondolni. Először 2012 októbere, majd '13 februárja, most pedig március 26 lett a megjelenés időpontja. Egy valami igaz viszont, az Irrational Games feje rávilágított, ha jó a játék, senki nem emlékszik majd a csúszásokra. Ezzel mi is teljesen egyetértünk és már előre meg is bocsátunk mindent, ha megkapjuk azt, amiben az eddig látottak alapján reménykedünk.

A hosszas fejlesztés alatt több értékes tagja is távozott a csapatnak. Mindig történt valami, ami miatt fellángoltak a spekulációk, jöttek a szokásos internet mémek és hasonlók, de Levine úgy gondolta, hogy időpazarlás és szélmalomharc ezekkel szembeszállni.

Szóba került, hogy mégis lesz multi, el is kezdtek dolgozni kétféle játékmódon, de aztán kukázták őket. Legalábbis a sajtó nagy része ezt állította. Levine ezt később cáfolta, idegesítette, hogy elkezdtek ezen lovagolni. Mi azt mondjuk érdemesebb kivárni és nem szükséges nagy feneket keríteni neki, hisz a BioShock lényege az egyjátékos mód. Azért azt mondjuk el, hogy az egyik egy tower defense szerűség, a másik meg egy kooperatív mód, melyben a kampány pályáin lehet majd közösen végigmenni.


További képek a hivatalos honlapon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Shinjiii
2012.12.07. 21:39
Faszán néz ki. Polírozzák csak, megvárom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mainframe
2012.12.08. 08:03
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2012.12.08. 12:36
Engem már nem érdekel ... túl sokat vártak. Max Payne 2-3 is kimaradt nekem emiatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gerg_19
2012.12.08. 22:28
Egy akkora láma vagy amekkorát ritkán látni. Nem mennél a Holdra mert már jártak ott és nem játszol játékokkal mert nem akkor adták ki amikor te akartad))))) nehéz életed lehet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szkifi
2012.12.10. 12:56
Kit érdekel a játék...
Inkább azt mondják már meg, hogy mikor fizethetünk végre a DLC-kért! Remélem legalább 3-4 jön hetente
Ez a divat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!