iPon Hírek

Csúszik a Dark Void is

Dátum | 2009. 07. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom inkább 2010-ben jelenteti meg az eredetileg idén szeptember 22-re ígért sci-fi kalandjátékát, a Dark Voidot. A Joystiq információi szerint a cég mivel mással, mint azzal magyarázza a csúszást, hogy szeretnék inkább elkerülni a karácsonyi őrületet.

A játékot a Capcom negyedik gazdasági negyedévére teszik át, más szavakkal 2010 első 3 hónapjában jön majd ki valamikor. Úgy fest tehát, hogy megrémültek a Halo nevű mumustól, amely szintén szeptember 22-én jelenik meg.

"A csúszás nagyon jót fog tenni a játéknak és a játékosoknak is." - jelentette ki Chris Kramer a Capcomtól. "Így kevesebb versenytárssal kell majd szembenéznie, és több idő lesz a játék utolsó simításainak elvégzésére is."

A Dark Void 2010 elején érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A játékról további információk a hivatalos honlapon, rövid leírás pedig egy korábbi videohírünkben található.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. EgyéniVéle...
2009.07.31. 22:43
VISSZA A HIRHEZ

1.Hát nem is tudom.Nem túl sok egyedi dolgot láttam ebben a játékban.Szedett vedett dolgok aminek nagyrésze lerágott csont.A grafikai engine meg hajaz az ut3-asra amitől meg már hurutom van.Jónak jó mert nem annyira gépigényes de unom hogy szinte minden második játék ugyanúgy néz ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!