iPon Hírek

Csúszik a Final Fantasy Versus XIII?

Dátum | 2010. 02. 18.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Nagy kár lenne, mert az eddigiek alapján talán még több Final Fantasy rajongó várja Fabula Nova Crystallis sorozatba tartozó Versust, mint a jövő hónapban megjelenő XIII-at, de mint tudjuk jó munkához idő kell. Nomura a következőket mondta a Famicomnak (a fordításért köszönet az FF-Reunion.net-nek):

„Reménykedünk benne, hogy az E3-on bemutathatjuk a játékot, de már nem vagyunk biztosak benne. Arra, hogy a világtérképen megjelenítsük a karaktereket, a Final Fantasy #-ben használt módszert alkalmaztuk, vagyis egy kis Noctus (az egyik szereplő) rohangált a képernyőn. Ez nem mutatott túl jól ezért váltottunk a Final Fantasy #-ban alkalmazott megoldásra.”

Nem zakkantunk meg, direkt nem szerepelnek számok, ugyanis az FF-Reunion szerint a Famitsu kitakarta őket, így nem tudjuk mire gondolhattak. Mondjuk az első eset elég egyértelmű, több olyan Final Fantasy is volt, ahol a főszereplő kicsinyített mása rohangált a világtérképen, ami kérdéses, hogy ezt mire cserélték. Nomura egyébként azt is kiemelte, hogy így talán a többi fejlesztés alatt lévő játék is kaphat egy kicsit a rivaldafényből. Bár szó szerint nem említette, de talán többet is megtudhatunk majd például az Agito XIII-ról. Aztán ki tudja, ha nagyon elszállnak, talán még egy Final Fantasy XV bejelentést is kapunk, elvégre a Square most elég sok be nem jelentett projekten dolgozik.


Egy 2008-as bemutató

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!