iPon Hírek

Csúszik a Lotro ingyenes indítása!

Dátum | 2010. 09. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Késik a Lord of the Rings Online free-to-play modellel való európai újraindítása. Az ok, hogy a Codemasters még nem készült fel kellőképpen a játékosok számában levő radikális ugrásra. "A Book 2: Rise of the Grey Company sztori tapasz és a Free to Play piac kicsit később jön, mint arra számítani lehetett."

"Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan teljesít majd a játék és milyen visszajelzéseket kapunk új játékosainktól" - nyilatkozta Michael Rowland. "Tekintve, hogy milyen nehézségek és összetett kihívások adódtak az előkészületek és az új piac beépítése során, úgy érezzük, hogy egy kicsit több idő kell, hogy igazán magas minőségű szolgáltatással álljunk elő, amit az újonnan érkezők jogosan el is várhatnak."

Korábbi hírünkben már nagyjából rávilágítottunk a legfontosabb változásokra amik nem csak az új, de a régi játékosokat is érintik. A piacon egyébként csaknem 2500 termék lesz megvásárolható, többek között ruhák, plusz karakter animációk (emote), a játék kiegészítői és extra karakterhelyek.

A Book 2: Ride of the Grey Company egy nagyobbacska LOTRO frissítés lesz. Ha letöltjük, akkor kinyit pár lvl20-tól játszható Skirmish pályát, frissíti egy kicsit a karaktergenerálást, behoz egy tárolót a kinézetük miatt tartott ruháinknak és még sok minden mást. A teljes lista a hivatalos honlapon olvasható.

Fene... gollam. Gollam?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. maddoxx
2010.09.13. 20:49
mikorra várható?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2010.09.15. 11:09
Lotro Free-to-play reklámfilmhez katt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!