iPon Hírek

Csúszik a Splinter Cell PC-n

Dátum | 2010. 03. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Splinter Cell: Convicition PC-s változata sajnálatos módon csak két héttel az Xbox 360 verzió után fog megjelenni, azaz április 30-án. Ezt a kiadó Ubisoft legutóbbi kiadási listájáról tudhattuk meg, ami a délután folyamán került ki.

A cégnek mostanság PR nehézségei vannak a PC játékosokkal, ez főként a sokat vitatott DRM rendszere miatt van, amiben azóta sok csúf gonosz cracker talált igazi kihívást, és dolgozik éjt nappallá téve amióta kijött az Assassin's Creed II és a Silent Hunter 5.

Korábbi híreinkhez Sam Fisherről és az új Splinter Cellről katt ide. Vigasztalásként pedig álljon itt két interjú, az első a kooperatív játékmódról, a második pedig 'Last Known Position' (Utolsó ismert helyzet) működéséről, avagy hogyan játszunk ellenfelünkkel macska-egér játékot.

Co-op mód interjú:
                      


Last Known Postion működés:
                      

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. thspo
2010.03.19. 19:29
de miért kell ezekre a sz@ros védelmekre ennyi pénzt költeni, ha úgyis fel lesz törve... Én speciel az életben nem vennék meg egy játékot sem ha nem lenne warez, amiket eddig megvettem meg mind tört verzióként játszottam végig, de egyszerűen olyan nyomot hagytak bennem h muszáj volt eredetiben is a polcon látnom őket. Ha egy fejlesztő gárda képtelen olyan játékot csinálni aminél az ember úgy érzi h azt meg kell vennie, akkor hagyja inkább a munkát olyanra akik értenek hozzá és csináljon inkább mást...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. paga
2010.03.19. 20:44
hát ezen nem lepödtem meg !!! Ez olyan mint korcsolya a jégen(mindig csúszik)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. eXploRe4ct...
2010.03.19. 23:32
thspo

Szívesen írnám, hogy egyet értek Veled. És azt is, hogy hülye vagy. De igazából félig egyet értek, félig nem. Volt olyan védelem, amit nem tudtak megtörni normálisan. Ez alatt azt értem, hogy bár volt Crack fájl, ettől még önmagában nem indult el a játék. Többek között fizikálisan el
kellett távolítani az optikai meghajtókat a gépből. (talán még van, aki emlékszik erre; jó példa a TrackMania SunRise)

De nem erről szerettem volna írni. Hanem arról, ha én fejlesztő lennék, szintén ragaszkodnék ahhoz, hogy az ember minél nehezebben jusson hozzá ingyen az anyagomhoz. És ugyan ezen lennél Te is. Hidd el, ha piszok sokat melóznál azzal, hogy valaki 3D-ben játszogasson, te sem hagynád full védelem nélkül a játékot. Aki nagyon akarja, elviszi az autót, fényes nappal is, a 15. kerületben a bíróság mellől. (A mi kocsink így lopták el.) Ennek ellenére: nem hagyod tárva-nyitva az autód, riasztó nélkül. Tényleg csak az mozdítson el bármit is, akinek komolyak a szándékai. Igen is, fejlődnek a védelmek! Anno az NFS 5 esetében nem volt másra szükség, mint bezárni CTRL+ALT+DEL-el a védelmet, mert semmi másból nem állt, csak egy futtatható .exe-ből, amit már akkor is kikerültél, ha kikapcsoltad az automatikus indítás opciót.

A vásárlásról:
Ezt többnyire osztom. Én a TV-ben láttam, még akkoriban volt egy csatorna, a G1 (GameOne), hogy meg fog jelenni egy játék, a Medal of Honor Allied Assoult. SOHA nem játszottam FPS-el, de mihelyst lehetőségem volt rá, megvettem eredetiben, miután kipróbáltam a DEMO-ját egy újság CD-ről. Az NFS 5 védelméről sem véletlenül tudok, egyébként: utólag olvastam ezt is valahol, de ez szintén egy olyan játék, ami megvan nekem eredetiben. És aztán én is játszottam Crack-elve: tény, tény, tény.
A probléma nem Veled, vagy velem van. Hanem sokkal inkább a magyar mentalitással. Hogy vajh' hány ember fogja osztani az én, vagy a TE véleményed majd, ezen a téren. Bizony nem sok. "Minek vegyem meg, ha ott a torrent"? Aztán a dolgok másik fele, hogy ezek a játékok arányaiban nem olcsók. Igazából azok, a Magyar árak nem drágák. Ez tévhit! Nekünk a fizetésünk kevés.

Nade nem akarok eltérni a tárgytól...

A grafikáról:
Erről azért írok, mert eredetileg emiatt akartam hozzászólni. A cikket meg azért olvastam el, mert érdekelt, hogy erről mit lehet írni: elvégre már a cikk címe mindent elárult: mondom: mi lehet a cikk, maga? :-)) Én több, mint 3 éve nem játszok PC-n... a videót elnézve elképedtem. Hatalmas a fejlődés. Nem tudom, hányas DX volt itt a játék alatt, de ahhoz képest, ami mondjuk 2007 körül ment, vagy épp 2008 körül: szinte már fotorealisztikus lett a játék. Tényleg lassan eljön az idő, hogy az ember leül a PC elé és egy "filmmel" játszik... döbbenet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. flameKing
2010.03.20. 10:27
Én is csak olyan játékokat vettem eddig eredetiben, amit előtte kipróbáltam warezként. A demóra soha nem adok, mert sokszor megjártam (legutóbb a Bioshockkal: a demo überállat volt, de a teljes verzió dögunalom). Spekulálás (ezt a szót csak a gyengébb felfogóképességű fórumozók miatt írtam ide): ha egyszer végleg eltűnne a warez, akkor valószínűleg többé nem játszanék PC-n.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. bigz
2010.03.21. 02:12
Amiota megtehetem, megveszek minden olyan jatekot, amit elvezettel nyomtam honapokig, netan evekig. Ez alol egy kivetel van talan, az Oblivion, amit Collector's Edition kiadasban elorendeltem, mert a Morrowindre annyira raalltunk parommal mindketten. Ha nem lenne torrent, egy rakat jatekkal soha nem jatszanek, es soha nem is vennem meg, mert nem tudnek rola vagy nem tudnam, hogy milyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bigz
2010.03.21. 02:14
Ja, es a cikkhez kapcsolodva: egyre kevesbe varom ezt a reszt. Elegge atment hentelesbe az egesz, lassan semmi nem marad a regi SCbol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tirexi
2010.03.21. 06:59
Milyen meglepő hogy egy game csúszik PC-re....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!